Mňa už z toho mojho "cyklu" asi šlak trafí! ☹ Od januára "červená" nikde, díte nedohladne a ani po 2týždňoch od injekcie na spustenie menzesu krámušky nedorazili. už som nie že nešťastná ale nasraná 🙄
@gerdanova o tom som ešte nepočula ďakujem za radu, hned zajtra ho pojdem kupiť. to sa pije len raz denne,či?a ozaj to pomáha upraviť cyklus? ja som bola u dokyho kvoli tomu že od januára somnemala menzes a že sa nám rok nedarí bábo tak povedal že mi dá injekciu a 10-12 den cyklu mám prísť že mi niečo bude merať.ale už budu 2týždne a nič, jedine tak hnedkastý výtok som mala jeden den a konec.ja som mala večené veky s pravidelným cyklom problem, akurát ked som brala HA to bolo OK ale zase to je takjak pred tým.človek si takto nemože nič plánovať,katasrtófa 😖 a neberiem na to nič mimochodom
@stvura ááále jaká mladá, vydatá raketa už 😀 srandujem. ale ved kolko sa s tým mám ešte mordovať? 10rokov je už dosť si myslím. ja a adrenalín? tak to určite nie, dakujem hehe. 😝 ja mám dosť problem s tou "psychikou".nie že by som bola psychopat ale ja som RAK tak to hovorí za všetko.preto aj ked niekto povie "netreba na to myslieť" je to ťažké. ale ako mi poradila "gerdanova" vyskúšam ten alchemilkový čaj a uvidím jak to zafunguje. hádam budem potom presnejšia jak hodinky 🙂 a ty si otehotnela prirodzene?nerobil ten cyklus problémy?
@26lenka6 ahoj lenka, chcem ťa len podporiť 😉
stvura to nemyslela zle, ale môže sa stať všeličo. buď ti to nebude robiť žiadny problém a ako ona bez problémov budeš mať detičky prirodzene, ale môže sa stať aj opak. a je veeeeeľmi dobre, že to riešiš už v tomto veku. my sme s mm začali riešiť deti (aj keď vždy sme ich chceli) keď som mala 24 (mnohí si povedia že aká mladá), ale teraz by som začala ešte oveľa skôr. nemusíš hneď chcieť deti, ale minimálne už by si mohla začať skúmať, v čom je problém. urobiť nejaké vyšetrenia,...
aby si aspoň do budúcnosti vedela, či sa len neskôr vyvíjaš, alebo máš nejakú diagnózu. možno stačia len nejaké jednoduché a ľahké lieky... 😉
@mabumi ahoj, ja viem ze to nemyslela zle, ja som to ani tak nechápala že to je zlé. my chceme bábo a nemyslím si že som na to mladá, nemám už 17rokov, som vydatá, máme kde bývať, obaja pracujeme a to že "len si užívajte šak ste mladý" k tomu mám len jednu vec: čo je to užívanie?diskotéky?tak z toho sme už vyrástli.užívať si možme ako rodina predsa.ale teraz to beriem tak že najprv sa musím dať do poriadku ja a potom ked budem vedieť že je všetko OK budem pokojnejšia.ide predsa aj o moje zdravie.musím sa objednať k dokymu lebo dnes sú 2týždne od injekcie a stále nič :(