Rozhádzaný cyklus po chudnutí

danka_gi
1. mar 2022

Ahojte, neviete mi poradiť niečo na rozhádzaný cyklus po chudnutí. Schudla som 20 kil za 4 mesiace a minulý cyklus som mala 23 dňoví a tento som 36 deň a menzes ešte neprišiel. Predtým som mala ukážkový 28 dňoví cyklus. Chcem ísť zajtra k doktorovi, tak by som si hneď kúpila, čo mi odporučíte.

flimelka
1. mar 2022

inak klobuk dole nad takymto ubytkom hmotnosti, zrejme to nebola jednoducha cesta, ale myslim ze telo potrebuje cas aby sa spamatalo z takeho ubytku, pokial si do vtedy mala cyklus v poriadku, tak si myslim ze sa ti to casom napravi 🙂

elizabet173
1. mar 2022

@danka_gi tiež si myslím že sa to časom upraví, je to veľmi veľa kg za krátky čas, telo sa s tým musí vyrovnať. Buď rada, že je to len rozhádzaný cyklus, že to neodniesli vlasy, pleť, zuby...

danka_gi
autor
1. mar 2022

@flimelka ďakujem, tak skúsim len počkať. Len som chcela vedieť či nie je niečo prírodné s čím by som tomu mohla pomôcť.

danka_gi
autor
1. mar 2022

@elizabet173 uf, tak to som ozaj rada. Ale nechcela som tak rýchlo schudnúť, len to išlo samé... Snažila som sa chudnúť s rozumom, dala som si vypracovať jedálniček a cieľ som mala pól kila za týždeň. Len to išlo strašne rýchlo. I keď je pravda, že asi som to pokazila tým, že som povedala, že nemám čas na cvičenie a vytvorili mi podla toho jedálniček a ja som cvičila, lebo som sa zrazu začala lepšie cítiť...

elizabet173
1. mar 2022

@danka_gi vždy sa dá ten jedálniček navýšiť nie? Sama vidíš, že toto chudnutie s rozumom nebolo. Držím palce, aby sa ti cyklus dal do poriadku a aby jojo bol čo najmenší

miskamicha
1. mar 2022

@danka_gi ked som ja za 2 mes. schudla 12 lg tsk som nemala menstruaciu polroka. Je to pre telo akoby šok, mas menej tuku kde sa tvori estrogen a prero rozhadzany cyklus. Skus uzivat gynex alebo valovicove kvpky..pit alchemilku. Uvidis co poradi dr..mozno hormon.profil ak sa to neupravi do 3och mes.

danka_gi
autor
1. mar 2022

@elizabet173 ďakujem snáď nebude žiaden jojo efekt. Nechcem sa už vrátiť k pôvodnej váhe, lebo som bývala strašne unavená a už sa nadváha odzrkadlovala aj na mojom zdraví. Teraz už nechudnem. Mám už udržiavací jedálniček v ktorom mám aj to, že cvičím. varím si podľa neho, alebo ak mám chuť na niečo iné, tak si sledujem kalórie, ale snažím sa to nepreháňať. Keď idem na návštevu, tak si nevážim čo som zjedla. A aj doma si už veľa vecí nevážim, lebo to mám v oku.

danka_gi
autor
1. mar 2022

@miskamicha ďakujem, vyskúšam gynex aj alchemylku 🙂 samozrejme uvidím aj čo povie zajtra lekár.

tatianna56
1. mar 2022

alchemilka je super na take to prirodne dopomahania k normalnemu menzesu, no zas spoliehat sa na nu uplne neda. poznam aj baby, ktorym ako keby vobec nepomohla