Rozhádzaná menštruácia po Clostilbegyte

7. sep 2022

Ahojte mate skusenost ze vam clostil predlzil cyklus ?teraz som 2.cyklus po dobrati clostilu a ms nikde som 41DC a mam jemne bolesti podbruska a husty vytok biely nic ma nesvrbi nepali prsia nebolia vobec. Cykli mavam okolo 30-38 max.takto dlho som to este nemala.Dakujem za info pekny den🙂

1angelika
7. sep 2022

áno aj mne meškal aj týždeň..

autor
7. sep 2022

@1angelika Dakujem tak to teraz uz bude uplna motanica ked to takto predlzuje cyklus🙃uz nebudem vediet vobec kedy budem mat MS

pondelok01
7. sep 2022

A nechodila si na folikulometriu?

autor
7. sep 2022

@pondelok01 chodila ja som ho brala len jeden mesiac v juni a potom mi pichli ovitrelle potom som dostala Ms normalne 31 dc .v juli som dostala Na 38dc to je tiez normal u mna.teraz je 41. Dc a este nic..

autor
7. sep 2022

@pondelok01 clostil neberem uz od juna

1angelika
7. sep 2022

keď som vysadila tak zase normálne som mala..mne nepomohol clostilbegyt, len uškodil,..

autor
7. sep 2022

@1angelika tak ja ho mam vysadeni len jeden mesiac som ho brala vtedy dosla ms normalne teraz je 2.cyklus bez neho a meska mi ms asi 3dni ked ratam ze mam 38dnovy cyklus …myslis ze to je tym clostilom?

luciador
7. sep 2022

Ja keď som mala hustý biely výtok a jemné bolesti podbruška,tak som bola tehotná 😄 Ináč,Clostibegyt je hrozné svinstvo, nechceš skúsiť radšej niečo prírodné?

1angelika
7. sep 2022

ťažko povedať, robila si si test?

autor
7. sep 2022

@luciador ja uz jedno dieta mam tak to nejako nesilim uz nebudem nic brat bude co bude… len sme to skusili s tym clostilom prve dieta na 1.krat a teraz 1,5 sa nedari takze tak a tiez som mala vtedy biely vytok ked som bola tehotna s prvym…😊 no uvidime pockam…

autor
7. sep 2022

@1angelika nerobila ked mam tu ms nepravidelnu

motylik21
7. sep 2022

pri kombinácii hustý biely výtok a meškajúca ms by som som ja robila už test.... u nás zabral Clostilbegyt na prvýkrát a takéto príznaky som mala pri oboch tehotenstvách