Rozhádzala aj vám alchemilka cyklus?

jana2223
28. okt 2013

Ahojte, pol roka sa s priatelom pokusame o babätko. Zacala som minuly mesiac pit alchemilkovy caj. Doteraz som mala menstruaciu pravidelnu uplne na den. Ako som ho zacala pit rozhadzal sa mi cyklus tak ze mi menstruacia aj tyzden meska. Mate niekto podobnu skusenost? Za kazdu odpoved budem vdacna.

zuzi0911
29. okt 2013

A dostala si ju?? Yest si si robila? Ja som ju tiez pila ale ms som mala v pohode

horana
29. okt 2013

No bud si fakt uz tehu ako pise zuzi predo mnou 🙂

Alebo ono na bylinky je kazdy inak citlivy, ak vidis tu suvislost ze prave to pitie caju ti rozhadzalo cyklus, vidis to viacnasobne mesiace po sebe, prestan s tym! Prave na kazdeho posobia mierne inak a aj ked na vacsinu maju ten predpisovany ucinok, najde sa dost ludi ktorym - a teraz myslim hocaku bylinku - nevyhovuje.

Skus ine zenske caje, zmesky, napr. ja som sice nie kvoli otehu, ale prave nepravidelnemu rozhadzanemu cyklu skusila 3 druhy zenskych bylinnych cajov. Prvy mi nevyhovoval, druhy tak trochu a ten treti mi krasne bez liekov napravil cyklus, mavala som ho aj velmi silny, ohromne krvne straty, a len obycajny caj a jeho pitie mi to zrazilo na polovicu intenzity - hura.
Nie vo vsetkych zmeskach zenksych cajov je pritomna alchemilka. Ona by mala celkovo harmonizovat a vyladzovat zenske veci, skus ine zenske bylinky, malo by to byt o tom istom vo vysledku.

itucha
29. okt 2013

može to byť, každý reaguje na bylinky inak, ja som tento mesiac skúšala Inofolic a ten mi tak rozhádzal cyklus, že som dostala menzes na 22 deň. Normálne mám 28 dňové cykly. Som strašne sklamaná

avlv
29. okt 2013

No aj mne prvý mesiac Inofolic tak rozhádzal cyklus, že som mala menzes už na 17 deň a potom zlé hormonálne výsledky. Potom sa mi to upravilo ale už sa bojím takto experimentovať. Aj pri bylinkách si treba dávať pozor. Niekomu pomôžu ale môžu aj narobiť riadnu šarapatu. Každá reagujeme inak. Treba to vedieť užívať hlavne nepije sa to stále bez prestávky.

effkaa
29. okt 2013

nie, prave naopak, alchemilka mi pomohla skratit dlhy cyklus. Mavala som aj 60dnovy, teraz sa to pohybuje okolo 30 dni. Ale nemuselo to byt len alchemilkou...

sono2
29. okt 2013

Ja pijem tiež prvý mesiac. Už som skončila alebo už je po ovulácií. Začala som začiatkom a nemala som žiadne pocity akurát mávam bolesti prvý deň, ktoré som tentokrát nemala a aj predposledný menš.deň mávam bolesti tiež žiadne tentokrát neboli. Tak neviem či to ona upravila. Uvidíme druhú m.ak príde, dúfam, že nie! Mám relativne pravidelny cyklus 28dňový. Prídu skôr o deň dva skôr akoby mali meškať ale väčšinou presne. Pila som jednu šálku večer až do skončenia ovul. Ešte deň potom som si dala myslím jednu šálku potom už nič. Tiež si nemyslím, že ti to nesposobuje alchemilka. myslím, že ak nejaké účinky na nás má , tak že môže vyčistiť organizmus aby sme mohli otehotnieť! Keďže priaznivo pôsobí na ženské veci.

katka8855
9. apr 2015

@horana Mozem sa spytat, aka bylinka ti napravila cyklus? dakujem