Ahojte.
Mala som kyret 24.11. Bola som v 9 týždni. Prvé tehotenstvo. Včera sa mi začala spúšťať menštruácia a mám ju zatiaľ v pohode. Doktor mi povedal že môžme skúšať hneď po prvej menštruácii. Horšie je že mi potrat hrozí ešte raz možno dva krát a možno aj vôbec alebo budem mať predčasný pôrod. Mám rozdvojenú maternicu akokeby do tvaru srdca a bábätko má vraj málo miesta keď rastie. Má niektorá z vás takúto vrodenú vadu ? Ak áno ako to prebiehalo u vás bolo všetko v poriadku v druhom pokuse ? Táto prvá menštruácia vo mne vyvoláva pocity ako pri tom potrate a po kyrete. To krvácanie mi to pripomína a celkom sa bojím či to zvládnem hlavne psychicky. Po dieťatku veľmi túžim už dlho.
Ďakujem za odpovede.
Aj mne zistili pri kyretáži po prvom potrate resp. prestalo biť srdce...neviem ako to nazvali - dvojrohá...dalšie dve tehotenstvá ok
@profantova mne to začalo špinenim.. v sobotu sme leteli ráno na pohotovosť srdiečko bilo všetko bolo v poriadku a v nedeľu zo mňa vypadli plodové obaly.. povedal mi doktor že to kvôli tej maternici.. tiež povedal že dvojrohá akokeby do tvaru srdca. Tak dúfam že tentoraz to vyjde.
@abcd3123 neviem úplne podrobnosti, ale sesternica takto mala, až počas pôrodu sa to zistilo, pretože na sone nebolo vidieť. Po pôrode jej ppvedali, že je to malý zázrak, že vôbec dokázala tehotenstvo udrzat 9 mesiacov a aj porodiť. O dva roky opäť otehotnela a rovnaký priebeh, len už bola viac kontrolovaná. Má dve deti, druhý pôrod komplikovanejší, ale nie život ohrozujúci.