Dobrý deň dievčatá
Prosím Vás doktor mi predpísal rosalgin sacky na výplach nikdy som to nepoužívala prosím Vás má keď si urobím výplach tak ono to má vytekať z posvy ten roztok.
Ďakujem Vám za skóre odpovede
@ivusinecka026 áno lepšie je si to robiť vo vani a chvíľu si polezat, ale vytečie všetko, ale nerob to v stoji
@luccija Dobry deň len mi nemáme vaňu malé len sprchovy kut
@ivusinecka026 a povedali ti, že si máš k tým sáčkom kúpiť aj irigátor?
Ja osobne som nikdy vo vani neležala, vždy v podrepe som aplikovala.
@0silvia0 ano povedala a v lekárni som si to bola kúpiť
@ivusinecka026 super, to zvládneš👍
@ivusinecka026 ja si kupujem tie už zarobené.Tak aj v sprchovom kúte si vieš ľahnúť🙂neviem mne povedal lekár chvíľu si polezat.Aj Ti dal probiotiká do pošvy, lebo rosalgin Ti nárusi správne ph.Niektori doktori ho neuznávajú, ale na mykozu je výborný, ak máš...
@ivusinecka026 jaj teraz čítam, že Ti predpísal...ani som nevedela, že sa dá predpísať.Tak do budúcna budeš vedieť predávajú aj zarobené
@luccija som tehotná a mám svrbenie a keď sa utieram tak trosku má to boli tak som volala sestričke a povedala čo si mám kúpiť rosalgin výplach a ešte masticku fungicídin
@ivusinecka026 no v tehotenstve to je časté, ber aj dobre probiotika
@ivusinecka026 lepsie zabera Canesten,mala som silny zapal a canesten pomohol do 2 dni.Rosalgin mi nepomohol vobec,uzivala som 5 dni uz zarobeny.
@simona92101 Dobrý večer no kúpila som si 20sackou do lekárne sa to vrátiť nedá a keby nepomohlo tak si kúpim canesten ja mám aj masticku fungicidin.
Ďakujem za informácie
@ivusinecka026 canesten je krem,kludne spolu aj s vyplachom pouzivat.drzim palce
@simona92101 Ďakujem veľmi pekne len neviem či môžem miešať krémy lebo ja mám masticku fungicidin
@simona92101 Ahoj, ja mám teraz silný zápal....úplne keď si nedám imtimku až nohavice alebo legine mám mokré. Je to priesvitné a zapácha to
@vanda323 ahoj,predpokladam ze kvasinkova infekcia.u lekara si bola?treba preliecit z vnutra,na toto uz masticky nepomozu.odporucam vyradit sladke na par dni
@simona92101 áno bola dal mi tabletky do pošvy
@ivusinecka026 ano, to vytecie 😉