Rosalgin pred gynekologickým vyšetrením

26. apr 2022

Ahojte, viete mi niekto poradit ci mozem pouzit rosalgin vyplach den predtym ako pojdem na vysetrenie ku gynekologicke? Citala som ze rosalgin je dobry aj v ramci hygieny co by nemalo byt nikdy na skodu len v pripade, ze mi doktorka zajtra bude chciet vziat nejaku vzorku alebo proste vyter ci nebude prekazat ze budem mat zrejme nejake stopy po nom. Dakujem 🙂

simsalabim
26. apr 2022

Urcite nepouzit. Ved dezinfikuje, moze potlacit znamky infekcie, kontaminovat vzorky.

autor
26. apr 2022

@simsalabim Dakujem 🙂 ano presne to ma aj napadlo. Preto rozmyslam ako inak si spravit hygienu ( samozrejme sprcha a holenie ) len v posve je to ine.

simsalabim
26. apr 2022

Nechapem, o akej inej hygiene hovoris. Posva he samocistiaca, staci sa zvonka umyt cistou vodou. A oholit podla lubovole.

mondolina
26. apr 2022

tiež nechápem ako inú hygienu okrem sprchy 🤔

autor
26. apr 2022

@mondolina Skoncila mi menstruacia a mam spinenie. Takze asi to tam nie je este ciste. Tak len nechcem aby doktorka nieco na mna hovorila.. predtym ma doktor vysetroval cez konecnik takze nemam skusenost. Rosalgin ma dobru sprsku ale napadlo ma ze keby mi chcela spravit vyter alebo vziat proste vzorku tak by to mohlo byt skreslene. Preto som sa radsej spytala. Nezbite ma prosim teraz :- D Ok dakujem vam obom za koment, odpoved som dostala 🙂

heni79
26. apr 2022

Iba otázka. Koľko máš rokov? Cez konečník neúplne vyšetrujú iba panny.

mondolina
26. apr 2022

v pohode, kľudne pred vyšetrením povedz, že ešte špiníš, doktorka si určite nebude myslieť, že sa jedná o zanedbanú hygienu😉 no stres

autor
26. apr 2022

@heni79 Bola som panna preto cez konecnik.

autor
26. apr 2022

@mondolina Tak dufam. Dakujem 🙂

sunshine_18
26. apr 2022

Tak si urob výplach len s čistou vodou alebo vyplach z repika

janetinka27
26. apr 2022

doktorky robia vysetrenia aj pocas najsilnejsej menstruacie. kvoli spineniu si vyplach nerob,ved do zajtra sa nejake spinenie objavi znova. niektore vzorky pri preventivke beru po skonxeni MS do 14. dna cyklu

autor
26. apr 2022

@janetinka27 Dobre, dakujem 🙂

erinka90
26. apr 2022

Ak ta trapi vysetrenie pocas spinenia, tak nabuduce bude najlepsie planovat vysetrenie, ked vsetko skonci. Aspon ja to tak praktizujem, a ziadnu "vnutornu" hygienu neriesim.. 🙂

autor
26. apr 2022

@erinka90 Mam nepravidelnu menstruaciu, neviem si preto naplanovat vobec nic a moja doktorka ma k tomu este objednavkovy system aj mesiac a pol vybookovany a tiez kvoli praci nemozem vziat hociaky termin. Preto som rada ze mam vobec nejaky termin. Inak ano, je to dobry napad 🙂