Ahojte chcem sa spýtať na vaše skúsenosti z rosalginom ,dnes mi moja dr.obporucila rosalgin na vyplachovanie opísala som jej svoj problém (menšia bolesť nie stále ,pri močení a sem tam plalenie) vraj je to v poriadku lebo telo sa dáva do kopy a všetko sa hojí tak kvôli tomu to aj svrbí...
Chcem sa vás spýtať za aký čas vám tento prípravok zabral ,ako ste sa po ňom cítili a cca po akom čase tie také bolesti po pôrode sa stratili...
? 🙂
Mne ho odporucili v lekarni ale skor som sa po nom citila horsie, hlavne sitie bolo viac citlive, takze som ho po par dnoch prestala pouzivat.
@selest aha no neviem ja som tiež šitá zvnútra aj z vonku vonkajšie mi už asi aj povypadavali , tie vnútorné ešte cítim,keď som to už kúpila tak to aj vyskúšam a uvidím ako to bude pôsobiť,
A ako sa to vlastne používa je tam síce návod ale myslím, že napr.po sprchy nastriekat a nechať pôsobiť alebo to vypláchnut ešte opäť sprchou, nikdy som to nepožívala tak neviem
Používala som ho hneď po pôrode a len päť dní. Mne sa nezdá, že by mi pomohol. Viac mi pomohla Cicatridina.