Som rok po cisarskom a asi priatelovi uslo ak sme mali pohlavny styk, urobi mi dr potrat?
Neurobi. Kupte si ochranu
@andrea_prestastna neurobi ?
Ach jaj
Je nejake riziko?
Ako ze asi? Vyteka z teba nieco ci nie? 🤦♀️
Prečo preboha chceš potrat ked ste si nedávali pozor? Tak budete mat dalšie bábo.
Ak sme mali pohlavný styk? Tak buď ste ho mali alebo nie. Ani nevieš isto,či niečo ušlo a už riešiš potrat
Ved si daj tabletku po 🤷🏻♀️
Bud si daj tabletku po, a samozrejme aj potrat je mozny. Lepsie by mozno bolo chranit sa. A ak sa pytas, ci je riziko splodit babo rok po cisarskom, tak je relativne male riziko, ved ked sa narodi, uz budes skoro dva roky po.
Keď nechceš byť tehotná tak sa chráň a nespoliehaj sa na frajera!
Ak bábätko nechcete, treba sa chrániť, ak ste mali styk dnes, včera, predvčerom, kúp si tabletku po a modlí sa ze zaberie. Ak nezaberie a tehotná budeš, môžeš ísť na potrat, ešte nie je zakázaný u nás. Do 12tt.
Ak sa len bojíš, či tehotenstvo bude ok, tak áno bude.
V poslednom čase badám, že mnohé ženy berú potrat s takou ľahkosťou, ako keby o nič nešlo. Zbaviť sa bábätka, ako keď má niekto kamienok v topánke a len tak ho vysype a ide sa ďalej... To už život ozaj nemá žiadnu cenu? O koľko je takých žien, čo preplačú celé noci, len aby mohli bábo mať. Čo by tie za to dali. Smutné no.
Za penize v Praze dum.jasne ze urobi ked si on poziadas a zaplatis. Kde je problem
@majlo1234 kolko dni po ...ukaze tehotensly test ze som tehotna ?