Ahojte, pisem sem preto ,lebo uz som moc zufala... vyse rok uz nemam menzes,predtym ked som brala antikoncepcie som mala pravidelny. Za rok som uz vymenila 3x gynekologa lebo mi nic nerobili.
Ani na citologie som nemala dobre vysledky.Mala som tam P3
Lekari mi povedali ze mam polycistiku(cista ma maternici), a zvyseny muzsky hormon.
Raz som dostala nejaku injekciu aby som dostala menzes.
Gynekolog mi zistil ze mam pozitivne aj HPV
Partnerom sme sa dali dat zaockovat. Teraz cakame na tretiu davku. Odkedy som bola na ockovanie odvtedy uz nemam hnedy vytok.
Predtym sme sa uz skusali ale na tehotenskem teste sa vsak dva ciarky bohuzial neobjavovali.
Neviem ci za to moze aj moja robota? Lebo robim dost zafajcenom v bare
Nemal tu niekto podobny problem? Alebo nevedeli by ste mi poradit? Ale odporucit nieco? Bola by som velmi rada.
Brala som aj inofolic ale mi to nepomohlo.
Velmi sa tuzime po babatko...😞😞😞
Vopred Vam DAKUJEM!!!!!!!
Dakujem za odpoved 🙂
Ano vie o tom ale povedal mi ze babo este nie,😞Kvoli tej HPV 😞
@19940711 Vidis, to je dalsia cudna vec - ja som tiez pozitivna na HPV. Je ich hrozne vela druhov a to ze sa das zaockovat, ked uz si nakazena, je blud, lebo nakazena budes uz navzdy a ockovanie ta ochrani iba proti formam, ktore este nemas. Ale stoji to riadne prachy a lekari na tom tocia. Ja som vo vseobecnosti za ockovanie, nemam nic proti, ale toto mi pripadalo naozaj zbytocne. Mne moja lekarka ani nezistovala, aku formu HPV mam a ani nepovedala nic ohladom toho, ze by som kvoli tomu nemohla otehotniet. A to je odbornicka, ktora pracuje aj v ustave liecby neplodnosti, takze jej urcite verim. Neviem, co to mas za lekara, ale na tvojom mieste by som rozhodne chcela vediet nazor ineho gynekologa.
Je tu skupina a aj vela twm o pco.aj na nete.
Mam ho tiez a zatial sa nam dieta nepodarilo...
Drzim palce
Dakujem Vam velmi pekne! 😊@nightrover
@osky Tak isto drzim vam palce! A dakujem! ❤️
Ahoj, ja som tiez mala polycysticke vajecniky a zvyseny testosteron. Vie tvoj lekar o tom, ze chces otehotniet? Lebo ak mas PCO, tak je hormonalna liecba, ktoru by si mala podstupit, aby si otehotnela. Mne po vysadeni antikoncepcie casom nabehol menzes, zacala som normalne ovulovat a otehotnela som, ale chodila som aj na akupunkturu, aby mi moj system znovu nabehol.