Ahojte chcem sa opýtať či vám niektorej robili biopsiu endometria, mňa na tento zákrok poslal môj gynekológ po HP, kvôli tomu že v druhej polovici cyklu mi prudko stúpol progesterón ktorý zastavuje rast endometria, na internete som o tom skoro nič nenašla na naších stránkach iba na českých tam sa to vraj robí celkom bežne, tiež tam baby písali že práve po tomto zákroku sa im podarilo otehotnieť, budem vďačná za každý váš názor aj skúsenosť. A ešte by som chcela vedieť či sa to musí robiť v narkóze keďže mi doktor povedal že ženám ktoré ešte nerodili to robia v narkóze lebo to bolí ale pre mňa je narkóza zbytočne ďalšie "riziko" a ak to netrvá dlho tak radšej by som si to vytrpela 🙂 ešte raz ďakujem za každý názor 😉
@ponozkazt ahoj tak ja som dnes bola v nemocnici pôvodne si dať urobiť predoperačné na ten zákrok no doktorka my to vyslovene nedoporučila kedže som nerodička a je to v podstate kyretáž (tak mi to vysvetlila doktorka v nemocnici) a vravela že je to pre mna riziko že by som potom nemusela otehotnieť vôbec.... a že je to velmi skoro na taký zákrok a doporučili mojmu doktorovi aby mi robil folikulometriu a meral výstelku na utz...žiadne zákroky 😉
@tanickaskorokubikova fuha tak to si ma riadne zaskocila .. uvidim, ci mi to moj doktor vazne navrhne a potom sa s nim porozpravam .. ale tiez som si vsimla ze v CR sa to robi castejsie .. Zaujimalo by ma, ako zareaguje tvoj doktor, ked mu povies, co ti povedali v nemocnici .. Vsak aj on musi vediet, ze je to riskantne ..
@ponozkazt no ide v podstate o to že my sa snažíme len osem cyklov a ja mám len 23rokov takže ona vravela že keby mi to dal urobiť po dvoch rokoch snaženia tak nepovie ani slovo ale že teraz ešte je to zbytočné 😒 a ty si ako na tom? ako dlho sa snažíte?
@tanickaskorokubikova my sa snazime presne rok, doktor mi to spomenul po 10 mesiacoch, ako dalsi krok po folikulometrii, teraz mam cystu, tak musime cakat .. ja mam 26 .. uvidim, ako sa mi vyjadri zas o mesiac, ale celkovo je o tom malo informacii ..
@ponozkazt no tak mne nerobil nic este žiadne vysetrenia iba HP a preto mi to nechceli urobit že ešte nič nesvyskúšal a už mi ide dať robiť zákrok 😉
@tanickaskorokubikova ahoj prave tu som niekde citala, ze mas // .. tak velmi gratulujeeeeeeeeem a vidis ako super, ze si nesla .. nech to dobre dopadne 🙂
@ponozkazt ano ano v den ked som mala ist na zakrok som uz na teste mala keaaasne dve palicky 😉
mne to doktor tiez spomenul a tiez som o tom nic nemohla najst .. takze sice ti nepomozem, ale rada sa dozviem od niekoho, kto vie, o ocm je rec .. tak piste baby 🙂