Robili niekomu 3 kyretáže po sebe?

11. sep 2024

Ahojte, som skoro 3 mesiace po kyretazi maternice, po mesiaci som skoncila na dalsej, vysledky z histologie len preukazali, ze este vo mne ostali zvysky plodoveho vaku, proste zle vykonany zazkrok....skoro som dostala sepsu, bolesti som mala sialene, bol to taky novy typ bolesti, mam dve deti tak uz viem si porovnat kontrakčne bolesti s tymito
. no a presiel dalsi mesiac od druheho zakroku...uz aj po menstruacii som, ktora bola celkom zvladnutelna...no a zacina ma znovu pobolievat tak isto ako predtym druhym zakrokom...sice je to este znesitelne, ale zase sa to objavuje....dnes som volala gynekologicke a ze odchadza na dva tyzdne na dovolenku....samozrejme ak sa to zhorsi tak pojdem do nemocnice...otazka na vas znie...zazil niekto aj 3 čistenia po potrate ? Skutocne zacinam citit uz stres lebo kolko bolesti som si zazila za posledne 3 mesiace tak ani 10 porodom sa nevyrovna..zatial je to taka bodava pichlava bolest a vyraza do krizov...ale nie je sustavna. :(..dakujem za pochopenie a odpovede vopred

anjelicek26
11. sep 2024

Mozes mat aj zapal maternice, to boli velmi podobne a po kyrete nie je vylucene... neviem si predstavit, ze by ti spravili kyret dva krat po sebe zle. Neodkladaj to a chod radsej teraz, kym bude fakt zle, mozno budu stacit len antibiotika. Teda len, ja som ich dostala na 18 dni 🙄

autor
11. sep 2024

@anjelicek26 ako zistia ten zapal maternice prosim ? Lebo budem moct ist len na pohotovost :(

anjelicek26
11. sep 2024

Bolesti v podbrusku, velmi citlive na dotyk, pocit, ze je to cele horuce a vysoke crp (160), na sone volna tekutina v brusnej dutine, ako keby opuch, ale to uz hadam, moc k tomu moj lekar nehovoril, mne po 3-4 dnoch takychto bolesti uz vybehla aj teplota hore.

autor
11. sep 2024

@anjelicek26 na dotyk ma ale neboli...no dakujem krasne za odpovede.... budem to riesit

anjelicek26
11. sep 2024

Drz sa, nech to neni nic vazneho.

autor
11. sep 2024

@anjelicek26 dakujem krasne...a vlastne teraz ma napadlo, ze som uz prekonala zapal maternice...ale toto su ine bolesti...od 10 r. Sialene bolestive menstruacie, dilatacia krcka maternica, diagnosticka laparoskopia, porodne bolesti....ale toto je fakt ine...a vzniklo to po prvom zakroku... :( problemy aj so stolicou mam....