Prosim kto viete poradte. Dlhe roky uz mam traviace problemy, raz je dobre raz horsie. Vystriedala som viacerych gastro, zaver bol stale rovnaky funkcna porucha. Naposledy som bola v lete na gastro. Bola tam iba mierne podrazdena sliznica zaludka v oblasti antra. Mala som aj ct brucha. Nic tam nenasli. Opakovane usg, negat. Celiakia negat, laktozova intolerenacia ttiez, sibo ok, helicobacter negat. Pred 9timi dnami som po jedle zvracala, do 10 min po zjedeni hrozna bolest v strede brucha pod hrudnou kostou a uz islo vsetko von. Zvracala som este 3x ten den. A odvtedy mi je zle. Obcas ma ostro piche pod hrudnou kostou, niekedy citim neprijemny pocit tlaku medzi rebrami, niekedy hore v bruchu pod rebrami, poŕd rhrudnou kostou, niekedy v strede brucha, niekedy v chrbte ( ale mam skoliozu presne v tej oblasti tak neviem ci to nie je z chrbtice). Stolicu mam ok aj normalne farby, jem len hrianky, piskoty, slaby cierny caj, kalcia, varene zemiaky, mixnuta polievka z mrkvy a zemiakov a aj gak mi je stale zle. Bola som u dr, poslal ma na chirurgiu usg a zakladny ko. Vsetko bolo ok, ze vraj len podrazdeny zaludok. Ale ja neviem. Roky rokuce mam traviace problemy ale toto aom este nemala. Bojim sa pankreatitidy alebo rakoviny pankreasu… uz som si aj poplakala
@kubizde helicid mam brat 10 dni
@kubizde mala si aj bolesti? Bolo ti zo vsetkeho zle? Co si jedla?
Ja sa tiež tocim v tomto bludnom kruhu uz viac rokov.Vzdy na jar a na jeseň sa mi stav zhorší .Ale teda ja mam aj znizenu pankreaticku elastazu v stolici,siroku hiatovu herniu a laktozovu intoleranciu.Bolest brucha v hornej casti,viac v strede a vľavo, pachut v ústach, hnačky....
a nie je zo skor psychosomatika? ked su vysledky ok
prejavy stresu psychickej nepohody sa manifestuju prave cez zaludok
Jasne hocco som zjedla mala som extrémne bolesti a krce…tak som si začala variť zeleninový vývar, ryžu s mrkvou som jedla, piskoty a suché dvojdňové rožky..zabralo
Na zaludok super ucinkuje vitU od kompavy.
Neboj sa! Veď rakovinu by na ct aj na sone videli. Dali ti lieky na ten žalúdok? Mne trvalo mesiac kým som ho dala dokopy ako tak…