Ahoj! Prodim vas, je nieco, co by mi pomohlo aby mi zhustli vlasy? Nejake vitaminy, sampony.... s revalidom nemam dobru skusenost.
Nemam ich az taaaak strasne riedke, sle chcela by som si ich zehlit po kazdom umyti. Bojim sa, ze ked budem vlasy natahovat, ze mi polezu z hlavy este viac. Poradte prosim
Nezehli co si, fukaj v smere rastu vlasov. Insk ja som len tak zo zvedavosti skusila zihlsvovy sampon za 0.89 € z Jednoty a vlasy mam ze top 😂 naozaj ale
Žihlavový šampón Alpa- z lekárne za 1,85€ 🙂
@yollanda Na riedke vlasy pomoze jedine kvalitny strih. Najlepsie kratky, pretoze ak mas riedke vlasy, tak dlzka ich este viac stahuje nadol. Pozri si napr. strih Victoria Beckham - ta ma riedke jemne vlasy, ale vdaka strihu to tak vobec nevyzera.
Ak si ich budes este aj zehlit, tak budu splasnute a padnute. Ziadne vitaminy, doplnky ani sampony nepomozu na zahustenie vlastov - hrubka a pocet na cm2 je dany geneticky a ziadny vitamin nesposobi vznik novych vlasovych folikulov.
Štítna žľaza je vporiadku? Pri poruchách padajú vlasy.
Hustejšie vlasy asi mat nebudes. Počet cibuliek - korienkov je daný geneticky.
Jedine co ti poradiť je kvalitny strih a kozmetika.
ja tiež používam za 0,80 ten obyčajný demiclen - hnedý a v pohode, ale mám aj tento a ten mi urobí objem na vrchu hlavy hneď https://www.chinin.sk/chinin-sk/Milva-Sampon-HU...
mám dlhé vlasy tak hore mám problém s objemom 😉
@yollanda ja som si minule leto fakt poctivo po kazdom umyvani vymachala vlasy este v zihlavovom odvare, neskor niekedy dokonca aj bez samponu, po 2 tyzdnoch som mala haro na zavidenie,vlasy zdrave a leskle,objemne, nevypadavali, nasi ani nechceli verit. Skoda,ze od zimy uz na seba nemam cas,ale planujem sa k tomu urcite vratit; zadarmo, 100% z prirody a uskodit nemoze😉
@ostap prosim ta,ten zihlavovy odvar si mala z cerstvej zihlavy? Ci moze byt aj zo sypaneho caju?
@lentilka46 z cerstvej. Normalne hodis par listov do vriacej vody a chvilku pockas, hotovo. Na zimu som si nasusila, ale to uz som nevyzila, tak neviem. Inak vydrzi dlho zihlava aj v chladnicke, mala som ju tak v sacku aj 2 tyzdne, ak ale listy zcernaju, tie uz treba vyhodit. A je tiez perfektna na plet, ja mam celkom problem, skusala som vsetko drahe aj lacne z drogerie, lekarne a kozmeticky, a zihlavovy caj bol zazrak. Samozrejme, vysledok nevidis hned na druhy den a nemozem zarucit, ze funguje na vsetkych. Za mna ale 100% a minimalne neublizi...
pomoze menej si ich cesat kefou a radsej pouzivat hreben. a tu je viac rad, co mi pomohlo:
http://www.inazena.sk/7-tipov-pre-hustejsie-a-z...
Rozdiel je, či sú vlasy od prírody riedke alebo vypadávajú. Pokiaľ si zdedila riedke vlasy, tak Ti žiadny prípravok k hustej hrive nepomôže. Skôr opticky zväčšíš objem rôznym prípravkami: šampón, tužidlo, fénovanie v protismere rastu a samozrejme dobrý strih. Prípadne šikovne dorobiť objem príčeskami na clip.
Ak vypadávajú, tak nasadiť vitamíny, vlasové tonikum alebo si dať urobiť rozbor krvi /napr, aj pri chudokrvnosti sa vyskytuje tento problém/.
Ale žehlenie po každom umytí neprospieva k zdraviu vlasov a pokiaľ sú riedke, tak budú vyzerať ešte viac spľasnuto.