Riedke vlasy

yollanda
27. aug 2017

Ahoj! Prodim vas, je nieco, co by mi pomohlo aby mi zhustli vlasy? Nejake vitaminy, sampony.... s revalidom nemam dobru skusenost.
Nemam ich az taaaak strasne riedke, sle chcela by som si ich zehlit po kazdom umyti. Bojim sa, ze ked budem vlasy natahovat, ze mi polezu z hlavy este viac. Poradte prosim

anjelic
27. aug 2017

Rozdiel je, či sú vlasy od prírody riedke alebo vypadávajú. Pokiaľ si zdedila riedke vlasy, tak Ti žiadny prípravok k hustej hrive nepomôže. Skôr opticky zväčšíš objem rôznym prípravkami: šampón, tužidlo, fénovanie v protismere rastu a samozrejme dobrý strih. Prípadne šikovne dorobiť objem príčeskami na clip.
Ak vypadávajú, tak nasadiť vitamíny, vlasové tonikum alebo si dať urobiť rozbor krvi /napr, aj pri chudokrvnosti sa vyskytuje tento problém/.
Ale žehlenie po každom umytí neprospieva k zdraviu vlasov a pokiaľ sú riedke, tak budú vyzerať ešte viac spľasnuto.

minnie55
27. aug 2017

@yollanda skus GS Eladen, mne velmi pomohol. Ale urcite by som si nezehlila vlasy po kazdom umyti. Tym si ich totalne znicis a uz ani svätena voda ti potom nepomoze.

sona222
27. aug 2017

Nezehli co si, fukaj v smere rastu vlasov. Insk ja som len tak zo zvedavosti skusila zihlsvovy sampon za 0.89 € z Jednoty a vlasy mam ze top 😂 naozaj ale

l3yla
27. aug 2017

Žihlavový šampón Alpa- z lekárne za 1,85€ 🙂

sona222
27. aug 2017

@l3yla taky skusim tiez 😉

l3yla
27. aug 2017

@sona222 snád pomôže🙂)

sona222
27. aug 2017

@l3yla ja som vyssie spominala ze mam zihlavovy za 0.89 € a pomaha super ☺

l3yla
27. aug 2017

@sona222 áno teraz čítam 🙂)

bosoriak
27. aug 2017

@yollanda Na riedke vlasy pomoze jedine kvalitny strih. Najlepsie kratky, pretoze ak mas riedke vlasy, tak dlzka ich este viac stahuje nadol. Pozri si napr. strih Victoria Beckham - ta ma riedke jemne vlasy, ale vdaka strihu to tak vobec nevyzera.

Ak si ich budes este aj zehlit, tak budu splasnute a padnute. Ziadne vitaminy, doplnky ani sampony nepomozu na zahustenie vlastov - hrubka a pocet na cm2 je dany geneticky a ziadny vitamin nesposobi vznik novych vlasovych folikulov.

dadka1005
27. aug 2017

Štítna žľaza je vporiadku? Pri poruchách padajú vlasy.

pribinak
27. aug 2017

Hustejšie vlasy asi mat nebudes. Počet cibuliek - korienkov je daný geneticky.

Jedine co ti poradiť je kvalitny strih a kozmetika.

yollanda
autor
27. aug 2017

@pribinak jaaaaj ked som bola tehu... vlasy 3x tolke 😫

0silvia0
27. aug 2017

@yollanda presne toto moja sestra - riedke vlasy cely zivot ale v tehotenstve total huste, velmi si to uzivala

yollanda
autor
27. aug 2017

@0silvia0 ja som ich mala take, ze ked som sa 2x denne necesala, tak na siji sa mi robili dredy

merlinja
27. aug 2017

ja tiež používam za 0,80 ten obyčajný demiclen - hnedý a v pohode, ale mám aj tento a ten mi urobí objem na vrchu hlavy hneď https://www.chinin.sk/chinin-sk/Milva-Sampon-HU...
mám dlhé vlasy tak hore mám problém s objemom 😉

yollanda
autor
27. aug 2017

@merlinja aj ja mam dlhe, no na taku dlzku ako mam ja by to chcelo hustejsi porost 😆

ostap
27. aug 2017

@yollanda ja som si minule leto fakt poctivo po kazdom umyvani vymachala vlasy este v zihlavovom odvare, neskor niekedy dokonca aj bez samponu, po 2 tyzdnoch som mala haro na zavidenie,vlasy zdrave a leskle,objemne, nevypadavali, nasi ani nechceli verit. Skoda,ze od zimy uz na seba nemam cas,ale planujem sa k tomu urcite vratit; zadarmo, 100% z prirody a uskodit nemoze😉

lentilka46
27. aug 2017

@ostap prosim ta,ten zihlavovy odvar si mala z cerstvej zihlavy? Ci moze byt aj zo sypaneho caju?

ostap
27. aug 2017

@lentilka46 z cerstvej. Normalne hodis par listov do vriacej vody a chvilku pockas, hotovo. Na zimu som si nasusila, ale to uz som nevyzila, tak neviem. Inak vydrzi dlho zihlava aj v chladnicke, mala som ju tak v sacku aj 2 tyzdne, ak ale listy zcernaju, tie uz treba vyhodit. A je tiez perfektna na plet, ja mam celkom problem, skusala som vsetko drahe aj lacne z drogerie, lekarne a kozmeticky, a zihlavovy caj bol zazrak. Samozrejme, vysledok nevidis hned na druhy den a nemozem zarucit, ze funguje na vsetkych. Za mna ale 100% a minimalne neublizi...

sona222
28. aug 2017

@yollanda no v tehu vlasy nepadaju asi preto 😉 tiez som bola kocena

alexmar
4. sep 2018

pomoze menej si ich cesat kefou a radsej pouzivat hreben. a tu je viac rad, co mi pomohlo:
http://www.inazena.sk/7-tipov-pre-hustejsie-a-z...

fero208
Odpoveď bola odstránená
Zobraz