Reálne skúsenosti s tabletkou na oddialenie menštruácie

zuzka2807
16. júl 2023

Ahojte, aké máte reálne skúsenosti s tabletkou na oddialenie menštruácie? Pomohla? A hlavne ma zaujíma, či ste mali nejaké vedľajšie účinky? Viem, že je tabletka na predpis. Potrebujem oddialiť menštruáciu kvôli dovolenke (inak sa nedalo) na 5 dni. Ďakujem.

pauli_cka
16. júl 2023

@zuzka2807 ja som takto oddialovala duphastonom a pomohlo. po konzultacii s doktorkou, samozrejme

ropucha6
16. júl 2023

Ano, ucinkovala ako mala. Vedlajsie ucinky mozno trocha silnejsia menstruacia,

viestta
16. júl 2023

Fungovala uplne bez problemov, ziadne vedlajsie ucinky ani rozhadzany cyklus

lienka_anulienka
16. júl 2023

@zuzka2807 brala som minulý rok, počas užívania bolo všetko úplne ok, nemala som žiadne pms priznaky 🙂 po príchode domov som ale schytala takú migrénu, ze som musela ísť až k obvodnej pichnúť novalgin. Nikdy predtým som migrénu nemala a našťastie ani po tom...3 dní som mala.ako keby opicu+ krámy...ale stalo to za to, predsa si nepokazim dovolenku 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka1
16. júl 2023

Ja si s nou neoddalujem menzes,ale vyvolam ho skôr, aby mi úplne nezblbol resp aby som ho mala ten mesiac aj keď iné dni. Zatiaľ to vždy fungovalo, žiadne problémy som nemala

daniela2202
16. júl 2023

@zuzka2807 vyskúšala som prvýkrát, za mňa výborne 👍, priznaky na menzes odišli po užití 2 tabletky, cítila som sa výborne, prišli sme z dovolenky a na tretí deň prišli, bolesť prvý deň silnejšia, krvácanie mierne ... takže odporúčam 👍

siska53
16. júl 2023

@zuzka2807 no ja som mala noredisteron.. vedlajsi ucinok uz ma 13 rokov 😅. Este viac mi totiz rozhadzal cyklus na niekolko rokov.. vlastne..az do toho neplanovaneho otehotnenia par dni pred ms 😅

misienka123
17. júl 2023

Norethisteron pomohol,ale potom,hrozne silná menštruácia a bolesti brucha..ja už by som do toho nikdy nešla

heltova9
29. jún 2024

@pauli_cka ahoj ja beriem duphaston roky, tiež teraz chcem oddialiť ms, ale čítam fóra, že duphastonom sa to nedá.. prosím ťa ako si to užívala? Chcem vedieť kvôli tomu či si musím ísť predpísať norethisteron alebo bude sa to dať aj takto jednoduchšie,doktor má teraz dovolenku, tak sa mi nedá opýtať,ďakujem

beronsche
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pauli_cka
29. jún 2024

@heltova9 bolo to uz strasne davno, ale co si pamatam, tak som ho len uzivala dlhsie, nez zvycajne a to stačilo. Bezne som ho uzivala 10 dni a ked som to potrebovala oddialit, tak som ho uzivala bez vynechania asi 14-16 dni alebo tak nejak. a menstruaciu som dostala az ked som ho prestala brat, na nejaky 4 den

simonka123234
20. júl 2024

@pauli_cka môže sa vypiť víno na to ?

ku_uk
14. nov 2024

@siska53 a ako si mohla otehotniet ?

siska53
15. nov 2024

@ku_uk no lebo mi rozhadzal cyklus, cize sa nedalo predpovedat, kedy mam ovulku. A raz priatelovi uslo, ked som zjavne mala ovulku par dni pred menzesom. Ten mi chodil hocako, raz o tyzden co dva skor, potom zas tyzden ci dva meskal..

ku_uk
15. nov 2024

@siska53 ahaaaa, chapem 😊