Ahojte, aké máte reálne skúsenosti s tabletkou na oddialenie menštruácie? Pomohla? A hlavne ma zaujíma, či ste mali nejaké vedľajšie účinky? Viem, že je tabletka na predpis. Potrebujem oddialiť menštruáciu kvôli dovolenke (inak sa nedalo) na 5 dni. Ďakujem.
Ano, ucinkovala ako mala. Vedlajsie ucinky mozno trocha silnejsia menstruacia,
Fungovala uplne bez problemov, ziadne vedlajsie ucinky ani rozhadzany cyklus
@zuzka2807 brala som minulý rok, počas užívania bolo všetko úplne ok, nemala som žiadne pms priznaky 🙂 po príchode domov som ale schytala takú migrénu, ze som musela ísť až k obvodnej pichnúť novalgin. Nikdy predtým som migrénu nemala a našťastie ani po tom...3 dní som mala.ako keby opicu+ krámy...ale stalo to za to, predsa si nepokazim dovolenku 🙂
Ja si s nou neoddalujem menzes,ale vyvolam ho skôr, aby mi úplne nezblbol resp aby som ho mala ten mesiac aj keď iné dni. Zatiaľ to vždy fungovalo, žiadne problémy som nemala
@zuzka2807 vyskúšala som prvýkrát, za mňa výborne 👍, priznaky na menzes odišli po užití 2 tabletky, cítila som sa výborne, prišli sme z dovolenky a na tretí deň prišli, bolesť prvý deň silnejšia, krvácanie mierne ... takže odporúčam 👍
Norethisteron pomohol,ale potom,hrozne silná menštruácia a bolesti brucha..ja už by som do toho nikdy nešla
@pauli_cka ahoj ja beriem duphaston roky, tiež teraz chcem oddialiť ms, ale čítam fóra, že duphastonom sa to nedá.. prosím ťa ako si to užívala? Chcem vedieť kvôli tomu či si musím ísť predpísať norethisteron alebo bude sa to dať aj takto jednoduchšie,doktor má teraz dovolenku, tak sa mi nedá opýtať,ďakujem
@heltova9 bolo to uz strasne davno, ale co si pamatam, tak som ho len uzivala dlhsie, nez zvycajne a to stačilo. Bezne som ho uzivala 10 dni a ked som to potrebovala oddialit, tak som ho uzivala bez vynechania asi 14-16 dni alebo tak nejak. a menstruaciu som dostala az ked som ho prestala brat, na nejaky 4 den
@pauli_cka môže sa vypiť víno na to ?
@zuzka2807 ja som takto oddialovala duphastonom a pomohlo. po konzultacii s doktorkou, samozrejme