Ahojte, vo stvrtok som zacala citit trosku take svrbenie z dola, tak hned v piatok rano som zbehla ku gynekologovi. Predpisal mi Macmiror krem, vcera vecer som ho aplikovala prvy krat ale citim sa ako keby som mala s kyselinou poliatu celu spodnu cast. ☹️ Mali ste to niektore?
Ja si zas macmiror neviem vynachváliť, stále zabral samozrejme treba dopouzivat tolko dni ako doktor povedal
@nanka888 Ja macmiror doslova a dopismena neznasam. Gynekologovia ho velmi radi predpisuju lebo zabera aj na mykozy aj na ine bakterie cize si usetria pracu a neurobia kultivaciu radsej zvolia nieco ako Macmiror co by malo zabrar v oboch pripadoch. Ja som ho samozrejme douzivala vzdy do konca stipe ma tiez ked to vyteka, riesila som to tak ze som sa kazde rano po noci s cipkoch so spodu osprchovala, tym sa to stipanie zmiernilo.
Je ich 12 ks co je dost otravne 12 dni a vlozkou a hlavne ked po douzivani to vyjde tak ze pride menstruacia a zas… vyteka priserne a dost, niektore cipky vytekaju menej. A ze by zabral? ako kedy , niekedy ani nie…
@akinom0077 robit kultivaciu z posvy je nonsens.. V zahranici sa to nerobi..
@krkavcia_mater viem ze zahranici nie, co je velka skoda
@nanka888 Ja som mala krém aj guličky už, ale to pálenie bolo vždy len na začiatku a dalo sa vydržať....