Ahojte možno to je blbé ale račej sa opýtať skúsenejších dnes ráno som šla na wc a mala som žltý moc farbe citróna neberiem absolútne žiadne lieky ani vitamíny neviem či to je bežné alebo sa začať obávať a ísť to riešiť
Ráno má väčšiu koncentráciu, sleduj aký je cez deň a veľa pi.
Aj ja maam kazde rano zlty moc, pretoze je proste rano a celu noc si nepila ani nebola niekolko hodin na wecku to je normalne. Pocas dna ked dost pijes a chodis cikat sa ti to upravuje. To si si doteraz nevsimla?
a akú farbu chceš?
je uplne bezne, ze mavas rano tmavsi moc, vsak celu noc nepijes. a tak to skutocne aj funguje - cim menej pijes, tym byva moc tmavsi. je to ok, nemyslim si, ze je to nieco vazne, hlavne si to treba sledovat priebezne aj pocas dna, nie len rano.
@jessif ak nebol zeleny je to eate stale v norme 🤦♀️🤦♀️
Chod k lekárke a nech ta otestuje na cukrovku, v noci sa ma späť a nie budiť na smäd. Ak cez deň piješ normálne, nemáš prečo byť v noci smadna.
to vyzera realne na cukrovku, v noci sa spi a nema sa pit. moc je prirodzene zlty, dokoca po noci aj tvavsie zlty (oranzovy)... svetlo zly do priesvitna je iba, ked extremne vela pijes....
No tak potom je vacsi problem to budenie sa na smad ako farba mocu. Evidentne mas cukrovku.
Autorka a nejedla si den predtym vela mrkvy? Ale ak by sa mi nieco na tom nepozdavalo, spomenula by som to lekarovi pri najblizsej preventivke, nech ta pre istotu poriadne vysetri.
@jessif Farba moču – moč má byť číry, bledožltej farby (od slamovožltej až po bledohnedú). Farbu moču môžu meniť niektoré lieky (vitamín B2), červená repa či farebné limonády. infekcia Pseudomonas a. Zápach moču – moč má typický, mierny aromatický zápach, ktorý môže u detí chýbať