Mam taky neprijemny problem, po sexe sa mi spravili na vagine male ranky a trhlinky... velmi to stipe a nemozem sa toho zbavit, skusala som si to natierat framikoinom, no zda sa mi to este horsie. uz to mam treti den a neviem cim to liecit. prosim, poradte mi Ďakujem som zúfalá 😒
@tigev
@kovacikovakristina áno, môžem potvrdiť, koloidné striebro je naozaj dobrá vec. Konkrétne síce s rankami v intímnej oblasti nemám skúsenosti, no komplikovaná rana po šití (medzi časom roztrhnutá - čiže otvorená a zapálená) sa vďaka nemu zahojila tak krásne, že jazvu takmer nevidieť. Navyše je tekuté, takže usudzujem, že do sliznice by sa mohlo vstrebávať lepšie, ako krém. Framykoin je pokiaľ viem antibiotikum, s tým by som bola radšej opatrná.
@kovacikovakristina intim gel s koloidným striebrom aloe vera teatree ten je skvelý u nas ide na všetko dokonca sme sa aj vdaka nemu zbavili ekzemu https://tiande.eu/~xgsbL
@kovacikovakristina ahoj, ja mám to iste.
@kovacikovakristina fungicidin mast skus
@kovacikovakristina ranky a trhlinky na vagine byvaju z mykozy ci kvasiniek. Treba to preliecit.
@77kacena len intim gel obsahuje rozne ine zlozky ktore by nemuseli robiz dobre na tie ranka.. koloidne striebro je cista ucinna latka, bez zbytocnej chcemie..
pouzitelny na herpes, odreniny, rany, pluzgiere, akne, mykozu, dokonca pri 10ppm sa da aj vnutorne uzivat, trebars pri chripke, bolesti hrdla.. 🙂
takze viac vyuziti ako intim gel :D
vyskusaj si dat na to koloidne striebro.. da sa kupit v lekarni. flasa 500ml stoji okolo 15€, ale vydrzi dlho. je to priesvitny roztor, neutralnej vone a ma dezinfekcny a liecivy ucinok.. ja si nim osetrujem rozne rany, kludne aj intimne. vobec nestipe. namocis nim tampon, alebo vasu a osetris.. alebo rovno nim ranu oblejes.. vyskusaj, funguje aj na herpes na ustach a neni to chemia, je to prirodne. ak baby co mavaju vaginalnu mykozu si nim vraj robia vyplachy so striekackou a pomaha im to. 🙂