Ahojte baby chcem sa s vami poradiť, už asi 10 rokov mam ranku na krčku, chodím pravidelne na kontroly a moj gynekolog mi s tou rankou nič nerobí. Mám časté zápaly, výtoky, viem že to môže spôsobovať ta ranka na krčku. A keď som sa pýtala gynekologa, či s tým niečo netreba robiť napr. konizáciu alebo niečo iné. Tak mi povedal, že je to lepšie takto sledovať. Čo vy nato? Myslíte že mam isť za iným gynekologom čo nato povie niekto iný?
@zuzka0605 tie čipky su na tie zápaly či na tu ranku? dajú sa kupiť bez predpisu?
Výtok, zápal máš preto, lebo tam je ranka. Telo sa bráni. Ak sa berie vzorka z ranky a je poriadku neriešia. Ak máš ty problémy, tak to treba riešiť. Robia to aj ambulantne, ako by to vypálili, keď si rodila, tak je to menej citlivé.
@krtko1313 No veď presne toto som vravela lekárovi, že ja mam sústavne výtoky a zápaly, ale on stále tvrdí že s tým nič netreba robiť.
volnopredajne to je.je to na zacelenie tej ranky.
Tak choď k inému gynekológovi,pretože aj mne takto riešila doktorka stav, že to nič a potom keď už neustály výtok prešla som k inému. Ten, že predrakovinový stav! Na EDK som chodila rok! Trpela som, pretože v takom stave ani dieťa by nebolo.
ahoj aj ja som to mala. mne pomohli cicatridina cipky.vyskusaj