Rana 5 mesiacov po sekcii

lucy_669
4. sep 2021

Ahojte som skoro 5 mesiacov po sekcii. Doteraz ma zvyklo bolieť občas v podbrušku taká klasická bolesť ako počas menštruacie nič strašné ale poslednú dobu ma ako keby štípe rana z vonku , je pekne zahojena a nieje ani zapálená nič , myslíte že je to v poriadku a je to kvôli tomu že je to v podstate ešte 'čerstve'? Ďakujem za rady 😊

e1i
4. sep 2021

@lucy_669 ja to mam aj dva roky po sekcii, vzdy den lred a prve dva dni z menzesu. Vraj to môžu byť zrasty.

lucy_669
autor
4. sep 2021

@e1i ja mám bolesti v podbrušku kedykoľvek či pred menštruáciou či po a poslednú dobu to štípanie rany, to je tiež kedykoľvek takže neviem. Najskôr sa opýtam mojej gynekologicky, ďakujem pekne za radu 🙂

lusyc
4. sep 2021

Treba sa opýtať na kontrole. Mňa asi rok a pol po oboch sekciách bolela jazva, keď dom mala viac naplnený mechúr. Prešlo to.

e1i
4. sep 2021

@lucy_669 teraz mi napr zistili cystu 2,5 cm vpravo ale vraj to nie je preto

lucy_669
autor
4. sep 2021

@e1i ja som mala nejakú malú cystu ktorú mi zistili keď som prišla ku gynekologovi s tým že som tehotná. Na kontrole som sa pani doktorky pýtala na tú cystu a vraj praskla 🤷

e1i
4. sep 2021

@lucy_669 to by bolo fajn, my sa chystáme v piatok na vklad po ivf.sa jej opýtam ci tam ešte bude. Vraj by to nemal byt problém

lucy_669
autor
4. sep 2021

@e1i Ak je maličká nemal by byť, myslím že záleží aj aká cysta a kde.presne je ale držím palce 😊