Mojej mame zobrali prsník. Potom brala ožiare že má výsledky dobre. A teraz musí ísť na chemoterapiu. Vypadaju jej teraz vlasy ? Alebo neviete poradiť niečo vhodné na liečbu ? Čokoľvek
@martinkamly a preco sa nepytate svojho onkologa??? Mamka mohla mat iny pooperacny nalez, vela chytenych uzlin, iny grade nadoru, pripadne ma metastazy? Zavisi aky druh chemo, ci bio liecba ak mala her pozitivny, alebo triple alebo her negat, ci biele chemo alebo cervene alebo tabletkova chemo alebo cielena liecba. A teraz vyber moznosti....A chces mat mamku, tak napady typu bylinky, dieta a pod rychlo nechaj
Naozaj sa pýtaš na modrom koníku, čo by pomohlo na rakovinu???????? Veď tu si mamičky nevedia dať častokrát rady so svojím životom.🙄
možno myslíš nejaké preparáty na zmiernenie prejavov chemoterapie, boli tu rady piť šťavu z arónie alebo prípravok čaga, penoxal, ja mám vyskúšaný penoxal pri rádioterapii a zmiernil mi prejavy, je pravda ž lekár poradí najlepšie a aj predpíše lieky alebo prípravky minerálov atď., a nie pri každej chemo vypadajú vlasy ale to je naozaj pri tomto najmenej podstatné - lekár dá info
môžeš sa informovať na www.onkoinfo.sk
ináč dievčence tu na MK mi veľmi pomohli v súvislosti s diagnózou rakoviny takže dá sa aj tu spýtať len sa musia ozvať tí správni
Ďakujem ti bože🙏, že som nemala sprostu dcéru, ktorá by ma odhovárala od chemoterapie. Rada som zaplatila za svoj život dvomi kilami vlasov.
Vlasy nie sú kožuch to dosrastu.Mama nech podstupi chemoterapiu sú aj parochne z prírodných vlasov ktore vyzeraju ani ako keby jej vlasy vypadali a boli jej.
Je tu skupina Rakovina nie je koniec.
Cize lekar predpisal chemo a teraz mame na fore hadat co ine by to mohlo nahradit? Tak?
Tie vlasy budu tvojej mamy teraz najmensi problem