Rakovina krčku maternice 3a

kukypink988
23. mar 2022

Ahojte baby chcela by som sa opýtať mamine zistili rakovinu krčku maternice 3a bola na zákroku kde jej odoberali kúsok krčku maternice a po 2 týždňom maly volať skrz výsledky dnes tam bola a nemala to dobre musí ísť na operáciu a nevie ako veľmi to ma rozsiahle veľmi by mna zaujímalo či to niektorá s vás mala po prípade či po tej operáci ste maly pokoj alebo ste maly komplikácie,užívali lieky atd a čo je najhorší obava…môže mamina umrieť ? Má 49 rokov okrem teho je zdravá ako repa ďakujem

bambulienka25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ladybug138
23. mar 2022

@kukypink988 ahoj, ja som sice nemala tuto rakovinu, ale pokial idu vyberat celu maternicu, tak je otazka, ci su ram uz aj nejake metastazy, kazdopadne vyberu maternicu a urcire pojde na chemo

faustine
23. mar 2022

Ahoj, ak je výsledok 3a, tak sa nejedná o pokročilú rakovinu, určite by nemali byť metastazy. Ale samozrejme je treba to riešiť.

faustine
23. mar 2022

Ešte dodám, 3a je zachytené v úplnom začiatku. Asi jej odobrali vzorku tkane na histológiu a pravdepodobne bude treba konizácia krčka maternice.

20erika07
23. mar 2022

Výsledok 3a nic konkretne nehovori, dolezity je typ nadoru, ci je agresívny ,ci niekde infiltruje, metastazy atd atd , . Drzim palce mamine 🍀🍀🍀