Rada ohľadom ženského cyklu

20. okt 2024

Ahojte baby. Mám cyklus 28-35 ako kedy. Tento mesiac som prvýkrát skúšala ovulacne testy, podľa mňa mi pozitivny test vyšiel štvrtok rano 10.10. na 20DC. Sex prerušovaný sme mali v nedeľu večer.
Menštruáciu podľa 28cyklu by som mala mat 19.10., zatiaľ neprišla. Ovulacne testy som si robila aj piatok a sobotu po pozitívnom a už boli slabšie. Ak som teda správne dočítala výsledok nakoľko zevraj musia byť rovnako silne. Od tej nedele mam bolesti vajecnikov, pichanie. Sex sme mali tento mesiac len v tú nedeľu. Do dnešného dňa ma boli podbrusko aj tie podľa všetkého vajecniky. Urobila som si dnes aj test a je negatívny. Nerozumiem ale tým bolestiam. Mala som minulý rok cystu môže to byť napr ňou? Alebo sa mi rozbieha menstruacia? Som z toho jeleň. Podľa všetkého nemohol byť v nedeľu sex plodný. Ani sa do mňa neurobil a teda zjavne už bolo po ovulacii. Ďakujem

janai1
20. okt 2024
januska12323
20. okt 2024

Nezakladajú ďalšiu tému a píš do pôvodnej

autor
20. okt 2024

@januska12323
@janai1 ru som nepísala ja. Ja som nemala žiadne krvacanie.

autor
20. okt 2024

Sú to 2 rozličné príspevky 🙂 len treba vedieť čítať s porozumením

autor
20. okt 2024

@janai1 áno všetky sú moje. A ešte ak nejaká niečo prída na túto tému tak aj tie budú moje.

janai1
20. okt 2024

Wau, to je krásne koľko žien má zrazu rovnaký problém s rovnakými časovými údajmi 😂
Sa môžte vy 3 teda stretnúť a pokecať si 👍🏽

heidi4
20. okt 2024

Vsak je to tvoja tema, fakty v nej su uplne totozne s touto, aspon neklam omg

joesvk
20. okt 2024

Keď si mala ovuláciu 10.10.,menzes čakaj 23.-25.10.Takže tento mesiac máš ten dlhší cyklus.
Bolesti z tisícich pričiň. Možno aj tá cysta...