Máte skúsenosti s púzdrom v ktorom sa kalíšok sterilizuje? Ktoré je vhodné a dobré pre väčší kalíšok ( z Dm veľkosť L)? Kde ste kupovali, ktoré máte?
Ja sterilizujem varom v malom plechaciku po babke. A skladujem v takom zamatovom vrecku, v ktorom mi bol dodany.
Myslím,ze zbytočná vec. Sterilizujem v malom hrnci,ako sa aj kojenecké fľaše robia, vymysleli sterilizátor,áno,ale hrniec ma doma každý ;) Ale ved skúsiť môžeš,ja len ,ze načo si robiť starosti, keď už doma pomôcky sú.
do poharika si daj peroxid vodika ... nielen sterilizuje ale zbavi aj flakov od krvy .. potom prevar a daj do bavlneneho vrecka-
Minulý mesiac mi prišiel aj s kaliskom. Kališok je taký mäkký, že sa mi nedá zaviesť, to je možno len moja chyba, neviem,ten čo mám prvý je trošku pevnejší a nemám problém. Pohárik som tiež len raz skúšala ako v návode uvádzajú a v mikrovlnke sa otvoril a bola tam vyvreta voda a komplet celá mokrá,ako by tam ten vrchnák strelil 🤦 pohárik stál okolo 3,50€ či ako,tak že skúsim,ale teda neviem, neviem...
@123369 dakujem, presne tohoto som sa bala, takze nie je to ktovieco...
@simsalabim ja zatial v sklenej flasi v mikrovlnke, ale myslela som ze budem mat vychytavku 😅
Ja si ten starší čo mám vytváram v kastroliku,a toto že aká super rýchla pomôcka,za tú cenu som neváhala, keďže som si odtiaľ chcela objednať aj nový kališok,doma som mala veľkosť M ale inej značky a medzitým som porodila 2x a tak som si objednala tento L ko, sú úplne rovnaké,čo má mega nasralo,plus sa mi nedá zaviesť,a ten pohárik v tej mikrovlnke to zavŕšil úplne.
Mate skusenosti s týmto? Puzdro pouzivate iba na sterilizaciu, ci aj uskladnenie?