Ahojte, chcela by som vyskúšať púpalkový olej má pms. Ako vám pomohol? Zaznamenali ste zmenu? Ako sa berie? Celý mesiac alebo stačí pár dní pred menzesom?
@lucia851 a iné si skúšala?
@janula2511 mne pomáha vitex jahňací
@lucia851 pupalkovy olej si brala celý mesiac ?
@janula2511 ako ten olej pomaha dodat vitaminy mineraly a mas po nom krasnu plet ale od bolesti ci na upravu bolesti nepomaha aspon mne nie🙂
@galioska nie na bolestivú menštruáciu potrebujem. Ale pms. A silný menzes. Snáď mi to zmierni pms. Do roboty poriadne neviem ísť.
@janula2511 to mam aj ja aj bolest k tomu od prveho menzesu, jedine po porodoch dom bola ok potom to prislo naspat ale odporucam to brat dlhodobo mediac je malo ked na upravu hormonov, Ale co vyzdvyhujem je to, ze je po nom krasna plet
@galioska takže celý mesiac sa to berie ,nie len pred menzesom pár dní.a na pms vám zaberá?alebo ani nie?
@galioska a ty máš aký pms? čo máš pred menzesom?ja točenie hlavy únava nervozita, celková slabosť.
@janula2511 podobne ako vacsina🙂 vyskusaj uvidis, benefitov to ma viac zak nemas co stratit
@janula2511 nieže celý mesiac sa to berie, to sa berie dlhodobo. Aspoň 3 mesiace musíš užívať. Žiadny výživový doplnok ti nezaberie zázračne za týždeň, vždy je to dlhodobá záležitosť. Ja beriem s prestávkami, na tie veci čo píšeš pomáha. Ako bonus máš peknú pleť. Ale nie po týždni. Plus by si mala brať pravidelne aj magnézium.
Ahoj,mne pomohol veľmi.. užívam dlhodobo,potom si dám pauzu
@amito prosim vas a ktory konkretne uzivate?
@caroline1414 kupujem z GymBeam
@amito dakujem
@janula2511 mne nepomáhal vôbec ale vyskúšaj