Psoriáza na intímnych miestach a tehotenstvo

viktoria1425
21. júl 2018

Ahojte pred dvoma dnami sme zistili, že čakáme bábätko. Mam psoriazu na hlave a v intímnych miestach. Používala som na to hydrocorstison, ktorý to tlmil. Práve som prečítala, že by tento liek mohol škodiť bábätku aby rástlo. Dnes sme v 6tyzdni, takže to prestávam používať. Vedeli by ste náhodou, ktorá voľnopredajná masť by neskodila bábätku a bola by účinná? Ďakujem

prevenar
21. júl 2018

@viktoria1425 ziadna . je to autoimunitna reakcia , ako napriklad atopicky ekzem. co viem , tak ziadna mast na svete ti autoimunitnu poruchu nevylieci.

jedine co mozes spravit a zaroven je to jedina realna pomoc je zmena stravy. zaklad je vynechat zo stravy vsetko mlieko a mliecne vyrobky.

ak chces mat vacsiu istotu / lepsi vysledok , vynechaj aj vsetok lepok.

vysledok by sa mal dostavit do par dni.

drzim palec.

cailana
21. júl 2018

@viktoria1425 mne nepomohlo nič ,ale na druhej strane ,počas tehotenstiev mi psoriáza takmer úplne vymizla.vratila sa po pôrode,držím palce

viktoria1425
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viktoria1425
autor
21. júl 2018

@prevenar Ďakujem za odpoveď. Strava mi to nezmenila. Len som hladala mast na ukludnenie, ktora bude bezpečná, nakoniec mi pomohla lekárnička.
@cailana Ďakujem za odpoveď 🙂

novana
21. júl 2018

@prevenar, máš pravdu jedine v tom, že psoriázu žiadna masť nevylieči, ty odborník na všetko. 😀

prevenar
21. júl 2018

@novana dik za uzitocny prispevok ...herecka ..haha 😂

prevenar
21. júl 2018

@viktoria1425 nust , to uz ty vies ..vsetko dobre 🙂

novana
22. júl 2018

@prevenar, rado sa stalo a verím, že už nebudeš šíriť bludy typu " zaklad je vynechat zo stravy vsetko mlieko a mliecne vyrobky. " Celý život mlieko pijem a produkty z neho jem, ale psoriázu som mala len od piatich do deviatich rokov. Sestra s ňou bojuje aj v dospelosti, dokonca to vyústilo do psoriatickej artritídy, a to podstúpila nie jednu liečbu odborníkov, ale i "odborníkov" tvojho razenia.

prevenar
22. júl 2018

@novana bludy su akurat to co mas v hlave 🙂 ..liecba odbornikov 😂 , ved nech si tu liecbu uzije do sytosti. vela stastia 🙂

tinuska11111
24. júl 2018

@viktoria1425 Ahoj.na psoriazu velmi dobra aloe vera kozmetika.bezpecna aj v tehotenstve.info ti dam do spravy

zuzkabelova
13. sep 2018

Ahojte mojej sestre na psoriazu po vsetkom moznom (strava, inekcie, lieky...) pomohla kozmetika od happyskin, telovy krem easy milk aj sprchac. A aj mne na exzem pomaha. Uz roky ho pouzivame aj mydla.
https://www.happyskin.sk/product/easy-milk-telo...
Tuto objednavame
Zuzka

eissa1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz