Prvý pohlavný styk a bolesť

kikus444
25. apr 2020

Ahojte. Hľadám pomoc. Skôr radu ako pomoc. Mám 14 (ja viem že by som na to ani myslieť nemala, no stalo sa) mala som mať prvý styk. No lenže keď už išlo k tomu tak ako mi ho tam dával, hrozne ma to začalo bolieť a nevedel sa dostať s ním dnu. Skúšali sme to asi 3 krát, ale hrozne ma to bolelo. Nechali sme to teda tak, no teraz keď idem na WCko hrozne ma to páli a štípe. Keď sa utriem, je tam kus krvi. Na nohavičkách nie, iba na papieri. Prosím, môžte mi povedať prečo? Ďakujem. A ďakujem aj za to že nebudete mi písať za môj vek.

pininka1
25. apr 2020

Tak asi preto že ste na to išli na silu a vznikli drobné poranenia. Nabudúce si vyber ohľaduplne ho partnera, ktorý vie čo so ženou a nepôjde len tak hneď na vec. Ženu a zvlášť po prvýkrát treba bežné pripraviť. A radšej si daj teraz pokoj, nech sa zvnútra zahojis.

puklica13
25. apr 2020

@kikus444 v prvom rade by si si mala dat pokoj kym nebudes mat aspon 15..lebo si este dieta tvoj "partner" moze byt trestne stihany za pohlavne zneuzitie..vlastne by aj mal byt..
Krvacas preto ze si este nedorastla na veci, ktore maju robit iba mentalne aj fyzicky vyspeli ludia

sissy27
25. apr 2020

@kikus444 ehm, niekto sa tu dopúšťa trestného činu a koleduje si o malér...
A čo sa týka krvi - tak ako píše@pininka1, drobné poranenia. Do 15 sa ti to zahojí.

janinah
25. apr 2020

kde je kus krvi? treba rozlíšiť,či krv z pošvy alebo z moč. ciest..môžeš mať zápal moč. ciest a bez liekov si neporadíš,povedz to mame...
a kým pôjdeš sexovať -nabudúce po 15tych narodeninách,lebo toto je trestný čin...,tak si prečítaj o ochrane pred otehotneníma pohlavných chorobách...

kikus444
autor
25. apr 2020

@pininka1 nešli sme nasilu, išli sme na to postupne a pomaly. Je ohladuplny, hneď prestal keď som mu povedala, nerobil to nasilu. A ďakujem

heidi4
25. apr 2020

@kikus444 Podla mna ti uz pretrhol panen. blanu, niektore zeny pri tom (prvom pohl. styku) krvacaju velmi, ine vobec. Je to dost individualne. Prvych par stykov bude mierne bolestivych pri vstupe, potom sa uz tvoje telo prisposobi a zvykne si. Bolo by dobre ist na kontrolu k dr.gyn., ci tam nemas nieco ine poskodene alebo bakterie, alebo zapal. Drzim palce a radsej spolu fakt asi este pockajte do tych 15-tin. 🙂

daniela1911
25. apr 2020

@kikus444 nemusí to byť poranenie, mohlo dôjsť k pretrhnutiu panenskej blany - pogoogli si, aj keď k sexu ako takému nedošlo.
Každopádne súhlasím, s radami vyššie aby si min do 15 r počkala. Veď randenie je krásne a ostatné potom bude tiež.

kikus444
autor
25. apr 2020

@janinah z pošvy ako keby som mala menstruaciu ale ta mi skončila 3 dní dozadu

korunka1
25. apr 2020

@kikus444 dievca,dievča...keby bol ohľaduplny, tak počká aspoň do tvojich 15 rokov. Dalej sa nevyjadrujem.

macekovam
25. apr 2020

@kikus444 a koľko ma rokov???

marca12
25. apr 2020

Jezisi v 14 tich zacinat pohlavny zivot? Aku ochranu ste pouzili? Krvacas,lebo ti sposobil ranky v okoli posvy.

martinals
25. apr 2020

Do 15tich si ešte dieťa pod zákonom ale keď si sa rozhodla "hrať na dospelú" mala by si vedieť, že pri pohlavnom styku môžu vzniknúť aj drobné poranenia. Nabudúce lubrikačný gél a antikoncepciu, lebo deti nenosí bocian.

zuzkaz91
25. apr 2020

@kikus444 to preto lebo máš len 14.Tak ako na to nie je pripravený tvoj rozum ,tak ani tvoja puca.

monca0021
25. apr 2020

@kikus444 neviem no, ak sa dostal dnu pretrhol panenskú blanu preto krvacas. Ak sa ani dnu nedostal že Vám to ,,neslo,, tak skôr to bude poranenie, preliec sa a daj si oddych zo sexom ;) a dúfam že je to tvoj priateľ a nie nejaká jednorazovka a snáď vieš že treba používať ochranu ;) určite byt tebou ešte počkám. Dievčatá v tvojom veku ešte niesu podľa mna vyspelé na sexuálny život. Užívaj si randenie a nechaj to plynúť. A ak ta to boli aj teraz pri moceni a stipe treba buď zájsť ku gyn alebo to povedať mame aby ste to riešili, pretože sa môže jednať o zápal močových ciest a ten treba preliecit antibiotikami. Daj pozor aby si neskončila v nemocnici. Mám stym skusenost že pohlavný styk môže tento zápal spôsobiť a treba to riešiť inak si polezis v nemocke ako ja ;) nejdem ta odcudzovat za vek ale dám ti radu že počkajte ešte s partnerom, máte času kopec .

brna1989
25. apr 2020

@kikus444 nemusíš sa obávať , asi väčšinu z nás to 1x bolelo a aj sme krvacali.dnes je tá hranica prvého sexu ozaj posunutá.len sa chráňte decká , aby tu ochvilu nebol príspevok, som tehotná 👍

heidi4
25. apr 2020

@brna1989 zase ja som nekrvacala vobec ani nikdy a ani ma to nijak extra nebolelo - teda o nic viac, nez pri ostatnych dalsich razoch pocas zivota - vzdy prvych par sekund, ale da sa to vydrzat. Tym chcem povedat, autorke, ze miera, intenzita a dlzka bolesti ci reakcia zen. tela (krvacanie pocas ci po, prip.ranky) je velmi velmi individualna, aby nas nebrala uplne doslova, keby sa jej telo spravalo inak, aby sa nezlakla, ci to je ok. Ale ano, proti otehotneniu chranit sa by malo byt alfa omega. 🙂

sofia1
25. apr 2020

V 14tich rokoch sex????!!!dúfam,že to nepíše moja dcéra....trochu dosť priskoro nie??!!!Za mesiac budeš písať,že si tehotna!Nemáš na robote nič iné?Škola,záľuby?

mima1
25. apr 2020

@sofia1 skola? Ved sa nechodi 😂😂 tak vyuzila volny cas 😂🙈

sofia1
25. apr 2020

@mima1 ako,ze ked sa nechodí,tak nemusí sa učiť???Veď denne nam príde 10 správ na edupage...nie len nám,ale aj druhým žiakom,školám....

mima1
25. apr 2020

@sofia1 tak ona je rychla vidis stiha 😂😂

sofia1
25. apr 2020

@mima1 bože,ale 14 ročná???veď to je dieťa ešte...fuj

mima1
25. apr 2020

@sofia1 skor by som povedala ze je to cele len vymyslene. Registracia april 2020 cize korona nuda prazdniny

pirula5
25. apr 2020

Evidentne ti pretrhol blanu. Mala by si byt dostatocne vlhka aby to tak nebolelo. Myslim ze kazda zena ma bolesti pri prvom styku. Ja si pamatam ze ked som nastupila na strednu mala som 15 tak uz polovica triedy mala viac rocny sexualny zivot takze nie je jedina. Musite pouzivat ochranu, neverim ze by si chcela hned otehotniet na to staci fakt malo. A pocas korony nemas prazdniny ale nutenu karantenu tak ostan doma lebo teraz sa mozes nakazit z hora z dola.

kikus444
autor
25. apr 2020

Prepáčte, ale ja som sa pýtala na radu a nie na to co si myslite, každý je iný. Nechápem čo vidíte na tom. Mam 14 a som medzi poslednými z triedy a nieze by som sa chcela "opičiť" po nich ale proste som to cítila tak som urobila. A už len ze mi hovoríte decko... Myslím si ze nie som. Som vyspelejsia, či už rozumovo alebo vzhľadovo. Nechápem, ved teraz už 12 rocne je normálna vec. A to ze mi chyba pár mesiacov do 15 už je podľa mňa nič oproti tom uze fakt už 12 ročne sú horšie. Takže ak nemáte čo k tomuti príspevku napísať a poradiť mi, tak prosím nepíšte 🙄 ďakujem

kikus444
autor
25. apr 2020

Ďakujem ale aj všetkým, ktoré mi poradili aj napriek môjmu VEKU. Vážim si to. ❤️

puklica13
25. apr 2020

@kikus444 vues moja, mysliet si mozes co chces..ale si dieta..aj mentalne..podla toho ako puses..aj fyzicky...tvoje telo sa brani niecomu na co nie je proste este pripravene..
A nie, to ze uz 12rocne sulozia nie je ani normalne ani prirodzene len preto ze sa to deje.

osky
25. apr 2020

@kikus444
12-rocne?????
Prosim ta netrep.
Mizno sem tam sa stava aj toto,ale nedeklaruj to ako normalne!
Ak sa to aj deje,je to chore,nezdrave a aj nemoralne.
Nikto ti tu neradi,vzi sa do role svojich rodicov.lebo TY si sa rozhodla....
Nasledky bude niest s tebiu kto????
Bolelo to lebo to bolo orvy raz.je to normalne.
Takisto ako krvacanie.
Kazda zena je ina,niekomu sa postasti na prvy sup,inym to treba skusit viac razy kym sa svalstvo podda...
Ja viem...puberta s vami plieska,sexualita je ok,prirodzena...
Len skuste aspo vy baby pri tom pouzivat aj zdravy rozum.
Ver mi,ked ako ozaj dospela,o nejakych par rokov stretnes toho praveho,bude ti mozno aj luto,ze si s tym nepockala.
Maj trochu ucty k sebe a priatel,ak je pri zmysloch,nebude robit sceny.
Taketo mlade lasky su ale nalokedy na cely zivot...to asi vies.
Takze radsej bud zodpovedna.
Ak bolesti a krv do 2 dni neprejdu,upaluj k doktorovi!

osky
25. apr 2020

....ked si oomyslim,ze cca v 13tich som si este kupila barbinu....o takychto veciach som nemala ponatia...
Hrozne.

janulik2008
25. apr 2020

@kikus444 mozes si mysliet ze si nvm ako dospela a vyspela ale si decko a ak otehotnies? Budes aj vtedy dospela? Si dieta.
12 rocne maju sex? Mozno ale si uvedom ze ak by nahodou sa nieco stalo tvoj frajer ma pruser za pohl zneuzivanie
A to ze kamosky to maju za sebou? Puberta? Vytahovanie sa alebo dokonca klamstvo? Mozu klamat ze sexuju ...
Rozumovo keby si bola vyspelejsia tak si uvedomis ze su aj nasledky nielen krv ale aj vacsie napr tehotenstvo ...

0martina0
25. apr 2020

@kikus444 keby si bola vyspela rozumovo ,tak nesexsuješ v takomto veku,a to že si vzhľadovo,je podľa toho čo pišeš len na tvoju škodu,sebavedomie maš,ale rozum nie