Ahojte mám 25 niesom už ani panna ale nebola som ešte u gynekológa ďalší týždeň tam idem prvý krát a mám hrozne strach .. mám sa niečoho báť ?
Ja som bola keď som mala 27 prvý krát a nikto ma neposudzoval, neodsudzoval, nikto sa nič nevypytovalo...
To je jedno, ci ma clovek 15,25,35 alebo kolko, pre mna to stale nie je neviem ako prijemne absolovat. Ale niet sa coho bat, vysetrenie zvladnes uplne v pohode, neboli to, akurat no, je to ine ako ina preventivka.
Zvladnes, ja idem radsej na preventivku ku gynekologovi ako k zubarovi :D
Daj si šaty na seba, alebo oblecenie pod zadok, ze ked sa vyzlecies a pojdes na kozu, nebudes odhalena.. A samozrejme prijemne to nie je ale nic strasne.
@patresska Nemáš sa čoho báť. Veď gynekológa si vieš zvoliť ktorého chceš. Keď ti bude nepríjemný chlap tak chod k zene. Alebo opačne. Skôr si tam mala byt už dávno, najlepšie po prvom styku už sa odporúča. Ale neodkladaj to, chod tam určite. Na vyšetrení si max 5 minút.
@katuskamala1 Toto s tým dlhým oblečením som nikdy nepochopila. Veď to zavadzia, tak či tak si tu sukňu alebo dlhe šaty musí vyhrnut keď lezie na kozu, je to nepraktické, potom to pod zadkom zavadzia a zena nemá takú polohu na koze akú by mala mat. a ja neviem, ale ja neprechádzam z kabínky niekoľko km na kozu. Väčšinou to byva hneď vedľa kozy aké tak dobre no 🤔
@gabika0825 Nedávno som tu o tom videla diskusiu, mnohí gynekológovia to majú tak, že najskôr sa vyzlečieš v kabínke, potom už nachystaná ideš za sestričkou, potom pokecať s lekárom a až potom na samotné vyšetrenie. Tiež ma to prekvapilo, netušila som, že to tak niekde funguje 😁
A z coho mas strach? Lekar takych ako je tvoja vidi denne desiatky, si pre neho len dalsie cislo pre poistovnu. Netreba to tak prezivat.
@gabika0825 za idealnych podmienok to tak ma byt ako pises.. Ja mam kabinku cez celu ambulanciu a cakam na dr kym dorobi papiere a stat tam s holou onou dakujem pekne. Ked sadam na kozu, vyhrniem. A bola som uz i tak, ze cez kabinku do ambulancie, kde sadnes na stolickuuu(az ma vystriet slo nesadla som) pokexas s dr a tak ides na kozu. Takze dlhe nutnosť. Ked sme chodili do car tak tam davaju take zasterky, len aby sa zeny proste pohodlnejsie citili a super, aspon som nevidela tie instrumenty co tam pchal.
nie 🙂