Ahojte, baby, chcela by som vediet Vasu skusenost na nasledovne: Nanestastie minuly tyzden som bola na revizii maternice po MA . Lekar vykonavajuci zakrok mi povedal, ze 2 tyzdne po nom mam ist za svojim gynekologom na ultrazvuk, ci je vsetko ok. Volala som svojmu gynekologovi, ze sa teda objednam a ten mi povedal, ze staci prist az po prvej menstruacii a dal mi termin v polovici aprila. Kedy ste boli Vy po kyretazi na prvy kontrolny ultrazvuk? Bojim sa, aby sa nieco nezanedbalo, pride mi to dost neskoro. Dakujem za odpovede.
po potrate do par dni a po mimomaternicovom az po prvej ms.
ja poviem svoju skusenost (a to mam po dvoch MA a dvoch kyretazach). Po oboch mi lekari kazali prist az po prvej menstruacii, asi na to maju nejaky opodstatneny dovod...preto @danna85 ak nemas ziadne bolesti, pokojne pockaj na skoncenie prvej MS a potom chod na kontrolny ultrazvuk...mne potom kontrola v oboch pripadoch dopadla dobre.
@danna85 to mi je luto 😒 ja som po 2 potratoch, raz som bola na kyretaz a v oboch pripadoch som mala sono az po prvej menstruacii a vsetko ok, dokonca som po kyretazi krvacala asi 4 dni a spinila okolo 20 dni (ako sestnedelie) .... tiez som bola z toho vyplasena, povedali mi ze keby silno krvacam, mam velke bolesti a horucky tak mam prist
@andromeda_ja @blankako @lole84 @maca215 dakujem pekne. asi mi nezostava nic ine len vyckat do polovice aprila a dufat, ze to kontrola dopadne ok.
dakujem. a po akej dobe vam odporucil gynekolog snazilkovat? moj mi povedal, ze o pol roka najskor...
No ja som po jednej kyretáži bola a v nemocnici mi povedali že po troch mesiacoch a moja gynekologička, že pokiaľ sa naozaj cítim dobre tak po prvej ms. ono len tak na prvý šup nevyjde a aspoň nehrá tak dlho v tom psychika že ešte polroka čakať. Nám sa podarilo potom až na 8 mesiac
@danna85 Mal by Ta zobrat na UZV, ked Ta poslali po kyretazi. Ide o to, ci sa vyplavili vsetky zrazeniny a maternica sa spravne stiahla. Aj po porode kontroluju.