Ahojte, aké boli vaše prvé cykly po kyrete? Ja som mala kyret vo februári v 15tt. Špinila/krvácala som asi 5 týždňov po zákroku. Po 5 týždňoch som dostala prvú ms, ale bola taká slabšia, no s riadnymi bolesťami. A odvtedy ako skončila, stále špiním ružovo-hnedo, čiže už asi 3 týždne vkuse. Je to len na intimku, no i tak ma to obťažuje a bojím sa vôbec mať nejaký sex kvôli tomu. Budúci týždeň by mala prísť druhá ms. Myslíte, že tá už bude "normálna"? Na sone bolo všetko ok, maternica čistá...Ďakujem za vaše skúsenosti.
@janica_ mne lekár povedal, že po prvom, druhom cykle sa môžeme zase snažiť. Tvoj potrat nemusel súvisieť s kyretom, mohol aj nemusel. Je xy prípadov, že otehotneli po prvom cykle a všetko bolo ok. Telo samo vie, kedy je pripravené, keď nie je dostatočná sliznica, tak sa proste neuhniezdi a hotovo, skúša sa ďalej. Ja som už po prvej ms mala sliznicu 7 mm a naďalej rastie, to už ubehli dva týždne odvtedy. Ja som sa ale pýtala na úplne niečo iné a to, či je normálne to moje špinenie a kedy babám nabehol už normálny cyklus.
Prepac, odpoviem aj nato. Ja som mala predtym problemy so spinenim a kyret mi to naopak vyriesil. Takze musis pockat na ine odpovede. Moju mazem nech teda nezavadza ine co budu hladat odpoved. Viem ze to nemuselo suvisiet, ale podla mna to suviselo, mala som myom dost hlboko vrasteny co mi odstranovali. Len som si chcela byt ista ze ci vies o vsetkych pre a proti co mozu nastat.
Ešte doplním, že potrat bol z dôvodu silného zápalu, crp 150, tak neviem, či to všetko aj teraz má s tým súvis...rada by som sa už začala snažiť o ďalšie bábo, ale takto neviem na čom som vlastne.