Ahojte, vôbec sa na to neteším, ale cítim, že by som tam už zájsť mala. Cítim mierne nepohodlie… viem, že je to neustálou zmenou vody, čo sa týka hygieny, keďže som študentka na intráku, tak raz sa umývam doma, raz na internáte… viete mi povedať, čo ma tam čaká? Zaznie tam aj otázka, či som panna? Budú sa od toho odvíjať spôsoby vvšetrenia? Ako sa obliecť a pripraviť? Je možné, aby som si gynekológa vybrala sama? Pretože rada by som ho mala v meste, kde študujem.
Ak máš 18r, môžeš ísť sama, nepotrebuješ ani doprovod, ani to nemusí byť v mieste bydliska. Ja mam úplne v inom meste, v akom bývam.
Osprchuj sa, ohol, bude sa pýtať na posledný menzes, pravidelnosť, intenzitu. Aj na pohlavný styk.
Od toho sa bude aj odvyjať vyšetrenie. Netreba sa báť, nie je to nič bolestivé. Do vyšetrenia spadá aj ultrazvuk, a aj vyšetrenie prsníkov
@kavasmliekom Holenie vôbec nie je potrebné 😂
@sisska96 no nie je, ale hádam nechova bobra
@kavasmliekom a keby aj? Stačí keď sa umyje a upraví ako bežne
Ak máš 18 rokov môžeš si gynekológa vybrať, či si panna sa ťa spýta, či máš pravidelnú menštruáciu, obleč si sukňu a tričko v prípade ak by ti robil aj sono pŕs, a oholit sa by bolo vhodné to je asi všetko 😉
@januska12323 veď nech si každý ide ako chce, doktori sú zvyknutí aj na neumyte 😬 len bolo by vhodné. Myslím, že mladá slečna vie, ako jej je príjemne.
Zmenou vody to podla mna nebude… na vysetrenie odporucam aspon zo sebou suknu, aby si nebehala v ordinacii s holou.
Urcite bud úprimná aj o svojej cudnosti, nakoľko lepšie sa vyšetruje vaginálnou sondou ako len ze brucho. Môžeš mať rozhádzané Ph v pošve alebo aj zápal, to už posúdi lekar/ka. Nemyslím si, že holenie niekoho zaujíma, skôr ide o hygienu , vždy sa treba pred vyšetrením umyť ak je to možné.
@kavasmliekom Gynekologovi je úplne jedno či je holá alebo má bobra 😂
@sisska96 áno, je jedno, len mne by nebolo.
a kde studujes?