Ahojte ako ste mali prvú menštruáciu po 6 nedeli? Keď ste kojili? Ja som tých 5 týždňov sa čistila a odvtedy ešte nemám .. bábo má 3 mesiace .inak pred týždňom som mala taky výtok akoby ružový a dosť . Čo to môže byť že to ešte není g poriadku?
kojim - prva prisla styri mesiace po porode 🙂 a dufala som, ze druha ani nemusi ale svinucha prisla zas prave 😂 a vytok atd. je uplne normalny, trva aj pol roka (aj dlhsie) kym sa hladina hormonov da do poriadku a obzvlast ak kojis, x zien nema menstruaciu pocas celeho dojcenia, kiez by som aj ja bola ta stastna
Mne prisla prva menstruacia az 3m po tom, co som prestala kojit. Ale kojila som len do pol roka.
Pri prvom po 9 mesiacoch, pri druhom cca po 15 mesiacoch a pri treťom som brala desirett antikoncepciu, to asi aj po dvoch rokoch. Všetky tri deti kojené.
po 15 mesiacoch
Po 4 mesiacoch...kiez by sa nevratila nikdy ta mrcha :(
Kojila som 9 mesiacov a prišla po 2 mesiacoch od ukončenia
Kojila som 13 mesiacov, menzes prisiel 8m po porode.
Kojila som.prva prisla.po 10 mesiacoch
Kojila som a prvá prisla mesiac po 600nedeli 🙂
po 14 mesiacoch od porodu....kojila som stale az do dvoch rokov veku dietata ale uz menej intenzivne s vacsimi prestavkami
po 13 mesiacoch od porodu, dovtedy nic- ani vytok, ani spinenie
Mne prisla prva teraz 7decembra a mala mala 12decembra rok cize po roku ki az prisla ms aj to len 3dnova snad bude este par mesiacov bez nej 😂
Moj syn ma 17 mesiacov a mrchu som dostala zatial iba 1x a to rovno na jeho narodeniny 🙈👌🏻 a od vtedy zasa nic. Stale dojcim
Po prvom, ktorého som kojila, prvá prišla po polroku od pôrodu. Teraz po druhej, nekojim, hneď po 6nedeli.