Prvá menštruácia po pôrode

atomiclena
5. nov 2023

Kojim skoro rocneho chlapceka, doteraz som žiadnu menstruaciu nemala, no tento týždeň sa u mňa objavilo krvácanie, teda skôr spinenie, doslova dve kvapky a absolútne minimum do ružovo zafarbeneho výtoku. Všetko trvalo jeden deň. Nič viac. Mam toto chápať ako menstruaciu alebo ako si vysvetlit? Toto bolo že absolutne minimum. Čakala som ze prvá menstruacia po porode je silná a bolestivá.

ivangeline
5. nov 2023

@atomiclena ...ano...moze to naznacovat medzimenstruacne krvacanie,coskoro pride ms..ale to znamena aj mesiac az 3m.. ;D

atomiclena
autor
5. nov 2023

@ivangeline ach to ženské telo :D

ivangeline
5. nov 2023

@atomiclena ...to zavisi ako rychlo sa zmenia hormony...a o kolko menej budes dojcit.. takze je to dost individi ale ja to mam len z pocutia! ;D Ja mam ms hned po 6sto... :D (Zavidim ti!)

nevenka
5. nov 2023

@ivangeline vies co, to je jedno, ci a kolko dojci, ja som vzdy dostala skoro a klasicku, ako pred porodmi. A deti v kuse na prsniku, aj odsavacka isla den-noc...🙈. Tak neviem fakt, cim to je...

luciah187
5. nov 2023

@atomiclena ja tiez dojcim, maly ma 10 mes a este som nemala MS. Uz niekolko dni mam silne bolesti podbruska, stale si myslim, ze uz uz to ide a stale nic.

elis248
6. nov 2023

Asi je to individuálne. Prvú MS po pôrode som dostala až po 9 mesiacoch, kojila som. Ale to bolo také silné krvácanie, že moje šestonedelie sa mohlo ísť schovať. Ešte som využila aj popôrodné nohavičky aj vložky, dokonca som musela začať používať tampóny. Hádam aj každú hodinu som musela meniť, aj vložku aj tampón. Takto som to mala po oboch pôrodoch, aj v rovnakom čase po pôrode.