Ahojte,vedeli by ste pls poradit? 8.9 som zial musela podstupit kyret v 10tt,babatku zial nebilo srdiecko..vcera som dostala prvu MS ale teda s extremnym krvacanim a kuskami..je to normalne?bolesti nemam ale to krvacanie sa mi zda az prisilne..mam ist radsej na pohotovost ci len zbytocne plasim?dakujem
Aj ja som mala takto, velmi silnu, docistujes sa, ale urcite by som potom navstivila gynekologa ci je vsetko ok
Ja som mala tiez silnejsiu ako zvycajne aj ma na to dr upozornovala, ze to tak pravdepodobne bude
Aj ja som mala prvú MS taku, nešla som nikam, lebo vraj sa stale docistujem...aj kúsky zo mna isli a vložku som si menila každé dve hodiny, co bola taka silná....ostatne MS uz boli slabsie
Ja som potratila samovoľne aj som sa samovoľne vyčistila a prvá ms mi prišla po 7 týždňoch a úplne normálna, myslím si že by si mala určite ísť na pohotovosť, lepšie mať istú nikdy nevieš
Dakujem vsetkym za odpovede,nasadila som alchemilkovy caj a poobede krvacanie chvalabohu ustalo.volala som na pohotovost a vraj je to bezne..
Radsej chod na pohotovosť nech ťa pozrú ako sa ma niečo stať