Ahojte baby pred par týždňami som mala spontánny potrat museli mi robiť kyret a teraz som dostala prvú menštruáciu a veľmi krvacam. Menzes mam 6 deň a dnes chodím už kazdu hodinu meniť vlozku( prepáčte za výraz) mam pocit ze to niekedy prúdom ide a pred chvíľou išiel so mňa dosť veľký kus. Už uvažujem pohotovosť 🤦♀️ ak by mal niekto podobnú skúsenosť🙈 začínam mam strach ze zas bude kyret. Mala to niektorá? Ďakujem
To by si mala ísť na pohotovosť ja som síce nepotratila ale museli mi robiť kyretaz a potom som mala hrozne silný menzes a nechcel skončiť tak som musela ísť na pohotovosť a robili mi zas kyretaz a potom už dobre
ja si uz nepamatam,a ku m som mala po kyrete,a le urxite to nebolo take zle. cize radsej an pohotovost.
Ahoj, ja som to mala po kyrete detto. Už som zvažovala pohotovosť, ale 7 deň bol už lepší a po 8. dni akoby utalo a zo dňa na deň mi menzes skončil
Ja som mala tak isto ako ty a ešte pol roka každý mesiac taký silný až 7- 8 dni.
@levicat Ahoj. Nemám síce skúsenosti, ale toto znie fakt desivo. Určite zájdi na pohotovosť pre istotu. Držím palce