Prvá menštruácia po interrupcii

29. júl 2024

Ahojte,

som 29. den po zakroku a uz dva dni mam velke bolesti podbrusia ako na menstruaciu, ale horsie, po kyretazi som bola niekolko krat na kontrole a bolo to v poriadku, momentalne je moja gynekologick ana dovolenke, dost sa bojim prvej menstruacie, citim sa zle fyzicky, akokeby sa mi nevedela rozbehnut a citim sa dole opuchnuto, mali ste silnu prvu menstruaciu po kyrete? Prisla po mesiaci? Dakujem

katarinaschober
29. júl 2024

Mne prisla menstruacia po kyretazi asi na 5 tyzden bola velmi silna a trvala dlhsie ako norm ale bolesti som nemala len opuchnuta

autor
29. júl 2024

@katarinaschober dakujem za reakciu, som ubolena a mam normalne uzkosti, krvacala som cca 14 dni po interupcii a na cca 16ty den som mala bolestivu ovulaciu no a teraz ledva chodim, sedim, na kontroly som chodila poctivo, ale bolesti mam ako na porod, pred 2 tyzdnami dr. vravel, ze mam tak nizku sliznicu po tom dlhom krvacani, ze to tak skoro na menzes nevidi, ale citim, ze uz dostanem, len sa bojim aku a ako to zvladnem v robote, dnes som ledva vydrzala na liekoch

katarinaschober
29. júl 2024

Tak ostan doma ked sa necitis dobre ja som doma

autor
29. júl 2024

@katarinaschober nemozem, uz isli vyskocit z koze, ked som bola tyzden PN :(

katarinaschober
29. júl 2024

Mozem sa spytat preco si isla na interupciu

autor
29. júl 2024

@katarinaschober vysoky vek a zdravotne problemy, financne, je to na dlho, beriem vela liekov, ktore nemozem vysadit, dost ma to vzalo psychicky, tak sa ani v tom nechcem velmi vrtat

katarinaschober
29. júl 2024

Chapem ta ja mam 43 ale my snazime o dieta som potratila v 16tt preto my robili kyretaz

autor
29. júl 2024

@katarinaschober to mi je luto :( ja uz deti mam a mrzi ma cela situacia, naplakala som sa az az, verim, ze vam este podari, ked si zdrava, ja som prezila v minulosti tiez spontanny potrat a podarilo sa mi otehotniet po mesiaci a tehotenstvo bolo v poriadku

katarinaschober
29. júl 2024

Dakujem ti

priscilla07
30. júl 2024

Smutné niekomu vziať život ešte pred narodením 😥

di1234
30. júl 2024

@priscilla07 smutné zanechať takýto komentár bez toho, aby ste vedeli dôvody. Nesúďte keď neviete.

autor
30. júl 2024

@di1234 😞

zuzanockamt
30. júl 2024

@priscilla07 🤦🤦🤦 A ty si kto, že tu súdiš. Smutné, že si niekto toto dovolí.

di1234
30. júl 2024

@autorka nič si z komentára pani nerobte. Vy viete prečo ste sa rozhodli ako ste sa rozhodli a muselo to byť veľmi ťažké. Pani komentujúca tu radí onkopacientom užívať CBD kvapky takže v poriadku asi úplne nebude.

niqua
30. júl 2024

Urcite smer lekar...ci uz zastupujuci alebo pohotovost....teraz sa to stalo kamoske....museli ju 2x čistit....bolesti mala sialene a bola 5 tyzdnov po UPT

autor
30. júl 2024

@niqua začalo ju bolieť až po 5 týždňoch? Nejaký výtok, krvácanie? pôjdem k dr. stále sa nerozbehlo a cítim sa zle, nevládzem v praci

autor
30. júl 2024

@di1234 najlepšie je nevšímať si takých ľudí, dakujem

niqua
30. júl 2024

Ano az po 5 tyzdnoch...zle vykonany zakrok, mala nalezy v celej maternici...stale lezi doma a nie je ok ..teraz si s nou pisem

autor
30. júl 2024

@niqua mňa pozerali viacerí dr. a nemala som žiadne zvyšky, tak ja neviem, aj maternica stiahnutá na pôvodnú velkost, najhoršie, že sa k dr. dostanem až o tri dni

niqua
30. júl 2024

Nie ziadne krvacanie nemala....vytok ze len taky akokeby bezny

niqua
30. júl 2024

Vecer chodte na gyn. Pohotovost...pichnu Vam injekciu na rozkrvacanie...

autor
30. júl 2024

@niqua skôr nebola na kontrole? Ja som tam chodila ako na klavír, lebo som sa po dvoch týždňoch rozkrvacala, ale bola to len zadržaná krv, potom v poriadku týždeň a teraz ako mám dostať sa cítim zle, mne už 4 x robili usg a bola som aj na pohotovosti, vždy v poriadku, tak ja už neviem, skôr sa obávam, že som nemala ATB, mohli dať preventivne

niqua
30. júl 2024

Ona chuda bola u sukromneho lekara...nerobil jej ziadny ultrazvuk...ze az po prvej menstruacii...v nemocnici ju este sprdli doktori, ze postup toho lekara cisty stredovek....a ano...dal jej po zakroku antibiotika...ale co z toho ked tam mala este zvysky..

autor
30. júl 2024

@niqua dnes mám termín menštruácie, aspoň môj odhad podľa toho kedy som mala ovulaciu, v piatok tak navrhnem snáď vydrzim

autor
30. júl 2024

@niqua fúha, no tak ja som bola v normálnej nemocnici s najlepšími referenciami, tak snáď nič nedomrvili, ale tam ako hovorím mala som každý týždeň kontrolu, ale radšej tam zase zbehnem

autor
30. júl 2024

@niqua inak u nás sa operuje pod usg, čiže nerobia naslepo ako sa kedysi robilo, kamoška prajem skoré uzdravenie, keď nieco ostalo, tak to veru musí byť opätovná kyretazi zial

niqua
30. júl 2024

Ano..aj v diagnoze ma ze neuplny potrat :( ako teraz.... a tomu sukromnemu zaplatila 500 eur....

niqua
30. júl 2024

@niqua a mal skvele recenzie !!

autor
30. júl 2024

@niqua no vyborne, to by mala žiadať naspäť peniaze, fakt vždy je lepšie ísť do klasickej nemocnice, kde majú lepšie vybavenie, aj keď človek nikdy nevie, čo sa stane

autor
30. júl 2024

@niqua môžem sa opýtať aké mesto? ja som sa informovala, keď či mi robili pod usg a povedali, že ani, vždy tak robia aby niečo neostalo, ale tak ja som tam chodila ako na klavír, lebo neskôr mi telo pustilo zadržanú krv, ale vraj je to normálne, potom akokeby utalo s krvácaním, len ten menzes asi bude divoký a som hrozne uzkostna