Ahojte,
som 29. den po zakroku a uz dva dni mam velke bolesti podbrusia ako na menstruaciu, ale horsie, po kyretazi som bola niekolko krat na kontrole a bolo to v poriadku, momentalne je moja gynekologick ana dovolenke, dost sa bojim prvej menstruacie, citim sa zle fyzicky, akokeby sa mi nevedela rozbehnut a citim sa dole opuchnuto, mali ste silnu prvu menstruaciu po kyrete? Prisla po mesiaci? Dakujem
@katarinaschober dakujem za reakciu, som ubolena a mam normalne uzkosti, krvacala som cca 14 dni po interupcii a na cca 16ty den som mala bolestivu ovulaciu no a teraz ledva chodim, sedim, na kontroly som chodila poctivo, ale bolesti mam ako na porod, pred 2 tyzdnami dr. vravel, ze mam tak nizku sliznicu po tom dlhom krvacani, ze to tak skoro na menzes nevidi, ale citim, ze uz dostanem, len sa bojim aku a ako to zvladnem v robote, dnes som ledva vydrzala na liekoch
Tak ostan doma ked sa necitis dobre ja som doma
@katarinaschober nemozem, uz isli vyskocit z koze, ked som bola tyzden PN :(
Mozem sa spytat preco si isla na interupciu
@katarinaschober vysoky vek a zdravotne problemy, financne, je to na dlho, beriem vela liekov, ktore nemozem vysadit, dost ma to vzalo psychicky, tak sa ani v tom nechcem velmi vrtat
Chapem ta ja mam 43 ale my snazime o dieta som potratila v 16tt preto my robili kyretaz
@katarinaschober to mi je luto :( ja uz deti mam a mrzi ma cela situacia, naplakala som sa az az, verim, ze vam este podari, ked si zdrava, ja som prezila v minulosti tiez spontanny potrat a podarilo sa mi otehotniet po mesiaci a tehotenstvo bolo v poriadku
Dakujem ti
Smutné niekomu vziať život ešte pred narodením 😥
@priscilla07 smutné zanechať takýto komentár bez toho, aby ste vedeli dôvody. Nesúďte keď neviete.
@di1234 😞
@priscilla07 🤦🤦🤦 A ty si kto, že tu súdiš. Smutné, že si niekto toto dovolí.
Urcite smer lekar...ci uz zastupujuci alebo pohotovost....teraz sa to stalo kamoske....museli ju 2x čistit....bolesti mala sialene a bola 5 tyzdnov po UPT
@niqua začalo ju bolieť až po 5 týždňoch? Nejaký výtok, krvácanie? pôjdem k dr. stále sa nerozbehlo a cítim sa zle, nevládzem v praci
@di1234 najlepšie je nevšímať si takých ľudí, dakujem
Ano az po 5 tyzdnoch...zle vykonany zakrok, mala nalezy v celej maternici...stale lezi doma a nie je ok ..teraz si s nou pisem
@niqua mňa pozerali viacerí dr. a nemala som žiadne zvyšky, tak ja neviem, aj maternica stiahnutá na pôvodnú velkost, najhoršie, že sa k dr. dostanem až o tri dni
Nie ziadne krvacanie nemala....vytok ze len taky akokeby bezny
Vecer chodte na gyn. Pohotovost...pichnu Vam injekciu na rozkrvacanie...
@niqua skôr nebola na kontrole? Ja som tam chodila ako na klavír, lebo som sa po dvoch týždňoch rozkrvacala, ale bola to len zadržaná krv, potom v poriadku týždeň a teraz ako mám dostať sa cítim zle, mne už 4 x robili usg a bola som aj na pohotovosti, vždy v poriadku, tak ja už neviem, skôr sa obávam, že som nemala ATB, mohli dať preventivne
Ona chuda bola u sukromneho lekara...nerobil jej ziadny ultrazvuk...ze az po prvej menstruacii...v nemocnici ju este sprdli doktori, ze postup toho lekara cisty stredovek....a ano...dal jej po zakroku antibiotika...ale co z toho ked tam mala este zvysky..
@niqua dnes mám termín menštruácie, aspoň môj odhad podľa toho kedy som mala ovulaciu, v piatok tak navrhnem snáď vydrzim
@niqua fúha, no tak ja som bola v normálnej nemocnici s najlepšími referenciami, tak snáď nič nedomrvili, ale tam ako hovorím mala som každý týždeň kontrolu, ale radšej tam zase zbehnem
@niqua inak u nás sa operuje pod usg, čiže nerobia naslepo ako sa kedysi robilo, kamoška prajem skoré uzdravenie, keď nieco ostalo, tak to veru musí byť opätovná kyretazi zial
Ano..aj v diagnoze ma ze neuplny potrat :( ako teraz.... a tomu sukromnemu zaplatila 500 eur....
@niqua no vyborne, to by mala žiadať naspäť peniaze, fakt vždy je lepšie ísť do klasickej nemocnice, kde majú lepšie vybavenie, aj keď človek nikdy nevie, čo sa stane
@niqua môžem sa opýtať aké mesto? ja som sa informovala, keď či mi robili pod usg a povedali, že ani, vždy tak robia aby niečo neostalo, ale tak ja som tam chodila ako na klavír, lebo neskôr mi telo pustilo zadržanú krv, ale vraj je to normálne, potom akokeby utalo s krvácaním, len ten menzes asi bude divoký a som hrozne uzkostna
Mne prisla menstruacia po kyretazi asi na 5 tyzden bola velmi silna a trvala dlhsie ako norm ale bolesti som nemala len opuchnuta