Je pravda že nosením dobrej podprsenky v tehotenstve prsia nebudú také zničené?
Ale odporúčate?
Sú aj cviky ktoré aspoň trocha zaručia že nebudú úplne iné po tehotenstve?
Ďakujem
Nenosila som podprdu v teho ani pocas kojenia Mala som velmi citlive bradavky kojila som roky 2deti pocas kojenia sa zvacsili o 2cisla ale inak sa im nic nestalo. ( az na bradavky z tych su cumle) Su skoro rovnake ako pred 8r . Ale videla som jednu zenu ktorej sa po kojeni jedno prso zmensilo a druhe ostalo velke 😅co je Podla mna ojedinela vec ( nejake video na fb a prekvapivo vela zien sa tam naslo ze to poznaju 😱) lenze stym ti Podla mna podprda nepomoze bude ako bude .
Znicene? Mne ostali uplne rovnake, mam ich stale pevne aj ked nemam podprsenku. Kojila som pol roka. Podla mna je to skor o predispoziciach.
mam za sebou jedno tehotenstvo, prsia su presne take iste ako pred porodom (pred tym dokopy nic a potom dokopy nic) a to som pribrala 23 kg a kojila rok 🙂 takze asi je to individualne a zalezi aj kolko tehotenstiev
cele tehotenstvo som nosila podprsenky co pred tym az ku koncu som nosila radsej braletky alebo nevystuzene a potom podprsenky na dojcenie alebo opat braletky (kedze prsia ako prisli, tak odisli), cize nic specialne ani vynimocne