Ahojte ženy idem si pre radu.Som už 3 mesiace po pôrode malu som kojila cca.2 mesiace a kvôli zdravotným problémom som musela prestať.No moje prsia vyzerajú hrozne nemôžem sa na ne ani pozerať.Nemám ich veľke ale aj tak mi vysia citim ich až na bruchu bez podprsenky.To už okrem plastiky neexistuje nič iné aby som ich aspoň trochu mala také ako pred pôrodom?
tak cvičit ale zázraky nečakaj
a uprimne bud plastika alebo velmi dobrá podprsenka napr triumph a to vie urobit divy
a môžem ti povedat je jedno či dojčíš alebo nie v 50 je to uplne jedno proste tam to nejak pevny sval nebude
Ďakujem vám ženy máme to v živote ťažšie oproti druhému pohlaviu😀 musíme toho toľko pre tie naše malé lásky obätovať ale oplati sa😊
No keď som videla ten program "spackané plastické operácie", tak asi radšej lajdáky. 🙄
@zyxie aj ja to rada pozerám 🙂 ale na SK máme pár výborných plastických chirurgov na kozy 😉 ja mám síce svoje prská obyčko vykojené Bčka a plánujem o pár rokov po dokojení detí ísť si ich dať urobiť, ale určite nechcem silikón, len upraviť to čo mám - tam sa toho u šikovného Dr. spackať veľa nedá a keďže nie je výplň nie je potrebné už potom nič reoperovať, meniť, a pod. 😉
Ono fakt treba chvílu počkať. Vidím to sama na sebe ako sa pomaličky tie prsia sťahujú na pôvodnú formu. Také ako pred tehotenstvom to nebude - ale nebude to ani také hrozné ako to sprvoti vyzeralo. Uz počas tehotenstva som skočila z B-čok na D-čka á la vestonická venuša (také dve nákupné tašky) a to som pribrala len 12 kg. Teraz som už späť na B-čkach (aj keď väčších), trochu visia, ale niesú už po pás 😝. Takže treba dať tomu čas. 🙂
Žiaľ už s tým nič neurobíš. Prsia sa ešte trochu zmenia ale nedufaj v zázrak. Časom môžeš zvážiť plastiku.
ja som sice mala prsia urobene uz pred babatkom, ale vyzeraju skoro rovnako ako predtym. Najhorsie to bolo prave pocas kojenia. Ked som odstavila, tak sa po case zacali davat do poriadku.
Plastiku vrelo odporucam. Zena moze schudnut, zadok si poctivo vydrepuje, ale ak raz nema prsia, lebo ich ma az po pupok, tak to ziadne cvicenie nenapravi.
@lara45 žiaľ asi nie. keď raz tkanivo a koža ovisne, už ju späť inak nedostaneš :-/ dojčím skoro 3 roky, čakám druhé bejby, ale veru mám v pláne potom si dať prsia upraviť, lebo tiež ich mám pobožné :-/