Ahojte, aj vám sa po deťoch a dojceniach zmenšili prsia či som nejaký zvláštny ukáž?
Prvé som dojčila takmer 1,5 roka potom som bola hneď tehotná, takže nejaku výraznú zmenu som si vtedy nevšimla. (Resp viac menej návrat do normálnej veľkosti) a druhé som dojčila rok aj 9 mesiacov.
Ale keď si dám svoje pôvodné podprsenky tak ako pešia sú tam utopené... Neviem máte to tak aj vy či mám mať komplexy? 😄 Ani predtým som nemala veľké prsia ale toto čo po nich teraz ostalo... 🤷🙈
Ja mám jedno A pevné druhé B po pupok :D už je to rok čo som odstavila a hold už to lepšie nebude
Menšie a po,, zem,, 🤣 neriešim hlavne ze mam deti zdrave a nie ako iné chudatka keď to vidim
Och ďakujem takže nie som rarita áno? Lebo ja radšej už aj doma nosím podprsenky čo sa hanbím pred mužom. Ale ako zlatý je, že sompekna a tak.. no ale ja sa blbo citim.
My by sme aj 3.chceli a to už si neviem predstaviť ako budem vyzerať 😄😄🤭🙈
Ja som mala pred deťmi A košíky a teraz ako cvičím a snažím sa spevnieť tak prsia mám o kúsok menšie než A košíky tka nosievam radšej športové podprsenky.ja som rpvého len 2týždne kojila a druhého 11mesiacov to som mala B a C košíky.Ja som rada za moje malé prsia aspoň tak nepútajú pozornosť mužov a doma nemám problém bez podprdy chodiť 🙂
Ja som cez pandemiu pribrala 10-15 kg, zacala som chodit cvicit do fitka a teraz mam o cislo vacsie prsia (jasne, cela som vacsia) ale pevne, ze ani ako 20 rocna som take nemala. A to som tiez odkojila dve deti do dvoch rokov… takze, nezufat… cvicenim sa daju prsia spevnit… mozno si len velmi schudla a z prs si teda schudla tiez.
@mane01 nie ja mám predporodnu váhu. Resp o 2 kilá menej ako pred porodmi.
A to čo sú za cviky? Nejaké špeciálne na túto partiu či sa to zviezlo pri inom cvičení?
Nic specialne, proste cvicim dva krat do tyzdna cele telo. A vysledok je velmi fajn. Aj na inych partiach…
Ja som kojila strasne dlho, v sucte takmer 9 rokov a prsia mi ani nevisia, ani ich nemam mensie, ale asi je to genetika. A to uz mam viac ako 50 rokov.
Ahoj, ja som po prvej dcérke mala kokršpanelie uši...preslo 10 rokov a spevnili sa...áno cvičením...teraz mám ďalšie bábo tak sú obrovské krásne lebo kojim...no už čakám, že to bude také isté keď odstavíme .. 🤣 nevadí ....ale cvičením sa to postupne upraví aj keď neviem či to bude niekedy tak ako ,,za mlada"
Ja po dvoch deťoch ovisnute,malé. Zmenšili sa riadne 🥺🥹ale tak čo narobim