Prsia po dojčení

18. okt 2024

Čaute, viem že je to poväčšine genetika…každá žena to ma inak…ale myslite že ma nejaký vplyv keď žena nenosí počas nejakej doby podprsenku? Môžu byt viac ovysnute? Už pól roka ju nenosím keďže dojčím a bolo hrozné teplo…len keď sme ku niekomu išli na chvíľku som si dala inak vôbec..tak ma zaujíma či to tiež môže mat nejaký dopad keďže som si tak nejak zvykla bez nej, lepší sa mi dojčí a aj ma prsia nebolia 😂

anjelicek26
18. okt 2024

Prsia pri dojceni vazia aj 3x tolko ako mimo tehotenstva. Pre mna podprsenka nutnost. Pretoze proste ta koza povisne, velka vaha a gravitacia je svina kombinacia. Ano najst dobru netlaciacu prsia drziacu a na kojenie vhodnu podprsenku je vyzva, ale aj ta nutnost no.

dskjhfdlkdjhl
18. okt 2024

Kojila som naozaj velmi dlho, uz mam 53 rokov a prsia sa celkom drzia, ziadne ovisnute psie usi, ani nic podobne. Ale podprsenku som nosila stale. Samozrejme, genetika v tom zohrava velku ulohu, moja mama ma 80 a tiez jej nic nevisi (ale ona nekojila).

lonely66
18. okt 2024

neexistuje, aby boli "ovysnuté"....

ale určite budú ovisnuté

miadi
19. okt 2024

Kojila som roky a vacsinu zivota bez podprsenky nemalo to ziadne neziaduce ucinky vsetko ok .

tinalia
19. okt 2024

Tak tiez zalezi ake velke mas prsia. Moze to mat dopad a nemusi. Ja som podprsenku tiez obcas v tych horucavach nenosila alebo aspon latkovu nie pevnu. A po dojčeni ich ovisnute nemam, ale narastli mi max. na velkost D ked sa mi naliali mliekom.

kacena4
19. okt 2024

ak mas A nebude to mat velky vplyv ale ak D tak urcite ta koza ostane ovisnuta viac bez podprdy najma ked sa prestane kojit a prsia sa zmensia

tani777
19. okt 2024

Vzdy som mala male prsia,dojcila som skoro 7 rokov,vela som podprsenku nenosila,lebo mi bolo pohodlnejsie bez nej..max.podprsenku som mala 75C,takze fakt nie vela..prsia sa mi akurat tak zmensili na B,ale ovisnutejsie sa mi nezdaju 🤷‍♀️ no este som mlada,uvidim o 10-20 rokov 🤣 a podprsenku casto nenosim aj teraz,mimo dojcenia

nevenka
19. okt 2024

No tak ja po 4 detoch a s prestavkami 10 rokov dojcenia a s velkostou 80F-G, ich ovisnute teda mam. Zvazujem po dokojeni najmladsieho dietata ist na upravu. Tam vela nevymyslis. Prekaza mi to v beznom zivote, v obliekani, na chrbticu. Je pravda, ze podprsenku som nosila, aj nenosila, ziadna bez kostic mi prsia aj tak dobre nedrzala, bolo umenie najst nieco pohodlne a este na dojcenie. Aby to drzalo, tak som ako v kazajke, volnejsi obvod a uz tu vahu drzia plecia...😑. Takze tak, no...

ina2405
19. okt 2024

Závisí od veľkosti pŕs. Ja mám veľkosť B počas dojčenia. Nenosila som doma podprsenku keď som kojila a nemám ovisnuté nič. Kojila som zatiaľ dokopy 5 rokov (3 deti) , teraz mám posledné bábätko plánujem ďalšie 1-2 kojiť.

miadi
19. okt 2024

@nevenka pri tej velkosti ani keby si deti nemala a nosila podprdu aj do postele 24/7 tak tomu ovysnutiu sa zial nevyhnes nech robis cokolvek.

jesenzima
19. okt 2024

Ja po dojčení nemám prsia žiadne ... Doslova ... Napríklad ...

janulka1802
19. okt 2024

Ja som nosila podprsenku a kojila som necelých 7 rokov. Prsia mám ako predtým. Popravde, čakala som, že ich to zničí, ale vôbec.

julia_romeo
19. okt 2024

@miadi pockaj ked budes mat 50-60 rokov...

julia_romeo
19. okt 2024

Na kazde jedny prsia posobi gravitacia, ci sa nam to paci alebo nie. Taktiez sa prestava vytvarat kolagen a koza straca elasticitu. Cize v mladsom veku mozno prsia su ok, ale vo vyssom veku sa to prejavi. A prejavi sa to aj na malych prsiach...

miadi
19. okt 2024

@julia_romeo Ved to je jasne 😘 Moj koment bol o tom ze dojcenie s tym zas tak moc nema . V idealnom pripade pojde raz kazde telo do hrobu stare a zhumplovane . Mne je to uplne jedno ake su Hlavne ze su zdrave .