Prsia po dojčení

30. apr 2024

Ahojte, prosim vas nejaky typ na krem olej, cokolvek co spevni prsia po kojeni. Mozno nadvihne, zagulati…Su na tom velmi zle. Cvicim ale chcem este nejak doomoct. Viete mi nieco odporucit?

martinmmartin
30. apr 2024

Ak ti to tlaci na psychyku a furt na to myslis tak plastika. Budes spokojna sama so sebou a budes mat ovela lepsiu kvalitu zivota lebo ti zmizne nieco negativne na co teraz furt nonstop podvedome myslis. Kremiky a cvicenia ti vobec nepomozu.

mane01
30. apr 2024

Kremy su hlupost! Cvicenie pomaha, ja cvicim s trenerom 2x do tyzdna a po dvoch detoch mam pevnejsie prsia ako pred nimi (vtedy som ale vobec necvicila). A to som ich dlho kojila.

domka222
30. apr 2024

Žiadny krém ti prsia nenadvihne a nezaguľatí. Cvičenie vie pomôcť. Ale ak je to naozaj také ako tvrdíš, tak len ruky šikovného plastického chirurga .

h2
30. apr 2024

Ak by existoval krém, čo ti nadvihne a zaguľatí prsia, jeho vynálezca by bol milionár. Bohužiaľ, nič také nie je. Jedine plastika.

majlo1234
30. apr 2024

Neexistuje. Mozes vyskusat cvicit na prsne svaly, mozno sa teosicku spevnia, ale na zelany efekt len plastika pomoze

nairia
30. apr 2024

ja mam za sebou jedno odkojene dieta a teraz je v procese kojenia druhe. uz teraz viem, ze skor ci neskor budem hladat plastickeho chirurga, lebo ina moznost ako mat aspon jakz-takz v poho prsia, neexistuje 🤷