Prsia a tucnejšie ženy

5. sep 2023

Ahojte. Prepáčte že som to v nadpise tak pomenovala ale zaujímalo by ma... Tie ktoré ste pri sebe a máte väčšie ovisnute prsia, či vám nevadia pri pazuchach. Ja som po tehotenstve pribrala na 74kg,mám 163cm a prsia sa mi zväčšili a veľmi padli a teraz mi ako keby zavadzali keď mám pri tele ruky. Vadia mi pri bicepse. Neviem či to popisovať tomu že osm pribrala alebo prečo sa toto začalo diať, už ma napadla aj rakov8na, že tam mám opuch ale hrčky necítim. Na usg som bola v apríli. Myslíte že odvteby sa mi tam niečo mohlo vytvoriť? Alebo je to ozaj,, len" tou nadváhou

syslik81
5. sep 2023

sice ja niecim takym netrpim ale je to len tou nadvahou .. zmenit jedalnicek hybat sa a bude to zas ok

pkgirl30
5. sep 2023

Keď som ja pribrala mala som ten istý problém. Musela som začať chudnúť a zase bolo všetko ok🌞

koniarova
5. sep 2023

Poviem to sprosto. Žiadna rakovina,si len tučná. Začni s tým niečo robiť a bude lepšie.

maria1989
5. sep 2023

Nadvahou.

lamonita
5. sep 2023

Možno máš len zlu podprsenku 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
5. sep 2023

@lamonita nenosím, som len doma tak chodím bez podprsenky od kedy sa malý narodil. Podprsenku dávam len keď ideme von

nikdenikto
5. sep 2023

Tak si tu podprsenku daj, trochu ti prsia nadvihne a podrží, nebudú ti potom zavadzať pri pazuchach. Ďalej schudnúť, v krajnom prípade silikóny 🙈

anavixy
5. sep 2023

Ja som teda pochopila, ze nenosis podprsenku, ale nechapem preco potom riesis, ze ti zavadzaju pri pazuchach 😃 akoze fakt ti skor napadne ze mas rakovinu (a hned oba prsniky ti opuchli) nez to ze by pomohlo dat si aspon sportovu podprsenku? Ja mam teda tiez prsia pri pazuchach a tiez nenosim doma podprsenku, ale keby mi zavadzali, urcite tak robim…

vanilkovazmrzka
5. sep 2023

Prosim ta nevymyslaj si rakoviny, a chod cvicit a uprav stravovanie.

barborachors
5. sep 2023

poviem ešte hnusnejsie, raka nemas, ak chodíš pravidelne na sono, vyšetrujes sa po menzes atd. Ale, všetky zeny, co som kedy ja osobne poznala... a mali rakovinu prsníka, boli pri tele. Teda presnejsie, boli obezne. Prosim, ak mas vyššiu nadvahu, je načase s tym niečo robiť. Nie preto, ze mas prsia pri pazuchach, ale preto ze budes jednoducho zdravsia.

osky
5. sep 2023

@barborachors mimo temu,vsetky zeny s rakovinou prsnika co poznam,su extremne stihle.....zvlastne.

Inak k teme,autorka-ked pises ze ti prsia ovisli a k tomu nenosis podprsenku,je asi prirodzene ,ze väcsi objem sa niekde "rozleje"....
Okrem toho,tymze nenosis podprsenku,sa ti budu este viac vytahovat...takze urcite kup aspon daku sportovu

autor
5. sep 2023

Ja som pol roka po pôrode, preto tá váha a samozrejme s tým niečo robím ale nejde to zo dňa na deň a bohužiaľ ide mi to veľmi ťažko. Už som kvôli tomu bola aj pri dr či nemám problém so štítnou žľazou. Ja schudnúť chcem aj pre to niečo robím. Pred tehotenstvom som mala 53kg,niesom celý život takáto. Niektoré ste dosť ostré

vanilkovazmrzka
5. sep 2023

Tak plati to, ze si nevymyslaj rakoviny, a normalne funguj, ako to zvladas a stihas, a daj si tu sportovu podprsenku. Vsak tie su perfektne pohodlne ;) alebo nejaky bralet, nieco makke bez kostic, bude ti pohodlnejsie, uvidis. A ked nie, stale to mozes hocikedy vyzliect 🙂

autor
6. sep 2023

Inak mám taký pocit opuchu len na pravej strane. Na ľavej strane mi nevadia, nedotýkaju sa

2006_1211
7. sep 2023

Ja som pri tehotenstve pribrala z 63 na 84kg a nedá sa to ani zhodit.. Prsia mam male aj po pôrode možno také ovisnute menšie b a skôr mi vadí taka ta koza pod pazuchou co ju je vidno nad prsom

autor
7. sep 2023

@2006_1211 :( ja musím schudnúť, necítim sa dobre takto :(

2006_1211
7. sep 2023

Aj ja musím. Ani ja sa takto dobre necítim ale mam v genetické ze aj mama aj babka aj prababka boli tučné a veľmi ťažko sa mi chudne pritom veľmi málo jem takto lebo nemám čas pri malej