Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.
@tinka13 za mna menstruacny poharik. Keby chlapi menstruovali, tak jeho vynalezca ma uz Nobelovu cenu. Komfort je 👍, a zrejme je aj najekogickejsi zo vsetkych pomocok.
@simsalabim možno vyskúšam, kde sa dajú kupiť? Aj normálne v drogérii?
mna tiez tie nohavicky zaujali.
@tinka13 mne sadol az druhy, ktory som vyskusala. Prvy som mala Mooncup, teraz uz cca 15 rokov pouzivam Melunu shorty (kratsiu verziu). Objednavam na meluna.eu
Ahoj ,ja mám gaťky na menštruáciu saforelle na striedačku dvoje aj na silnejšiu mi stačia a striedam, som naozaj veľmi spokojná super sedia aj vykrojenie majú akurát..odporúčam
Ahojte, mam vyskusane menstruacne gatky Saforelle a som s nini velmi spokojna....doporucujem
@11zuzanka11 Prosim ta a kde si ich kupila, kolko stoja? Saforelle znacku poznam, ale intimny gel. Dakujem
@tinka13 ja som tiez nedavno kupila menstruacne gatky saforelle pre svoju 14r. dceru, menstruaciu ma prve dni stredne silnu.trenuje crossfit a kedze na tampon si netrufa a vlozka bola blbaaa tak sme toto brali ako super volbu. velmi nas prekvapili kvalitou a spracovanim. sadli skvele a aj narocny trening dala bez nehody. mame 2ks, budem este doobjednavat. kupila som na zdravezeny.sk stali cca 30€ doprava bola zdarma 😉
Tie Snuggs nepoznam, ale menštruačné nohavičky Saforelle odporucam. Su aj na silnejsi menzes.
Ahojte, dakujem vam velmi pekne, v stredu som saforelle nohavicky objednala a v piatok ich priniesol kurier, vyzeraju fakt super, vyskusam, dam vediet.
@marietta0 na stránke zdravé ženy.sk
@11zuzanka11 Dakujem, uz ich mam aj doma, aj Saforelle gel mi poslali. Som velmi spokojna s gatkami.
@mabella Maju. Uz som ich skusila aj na noc, ked spim vzdy na uteraku a ja som fakt spokojna, ani skvrnka na plachte. Mam doma od 4roch firiem, riesila som to intenzivne 🙂, nemecka femtis a snugg - su fajn, nemaju taku savu schopnost, ale hlavne su z takeho leskleho, syntetickeho materialu, co sa ti lepi na zadok, potom od sk firmy, to je hroza, miesto savej vrstvy akoby bol vsity igelit a tieto saforelle, su bavlnene a vydrzia cely den.
ja mam snuggs, su ok. neviem porovnat s inymi, kedze mam len tieto. po precitani diskusie si idem este objednat tie saforelle 🙂)
Baby, tie gaťky naozaj fungujú? A cítite sa v tom pohodlne počas svojich dní? Nejak si to neviem predstaviť, že počas toho mám na sebe iba nohavičky. Ale veľmi ma zaujala táto možnosť, lebo medzi nohami sa mi vytvoril ekzém a vložky mi to všetko iba zhoršujú, ak teda nie sú spúšťačom všetkých mojich problémov. Preto nad tým rozmýšľam, ale stále váham či do toho ísť alebo neísť :P
Tie čo máte tie snuggs nohavičky S-ko myslíte že mi budú sedieť keď mám 79 CM na bedrách? Píšu že si od 80-88cm ale nemajú xs ☹
Na tampóny nedám dopustiť 🙂 málokedy sa stane že pretečú