Zdravím? Prosím vás ma niektorá skúsenosti s bartoliniho žľazou ? Ja som to už mala 5 krát a teraz po 6krat mi to prasklo...len že hrču tam mám stále ale už to neboli až tak ...Volala som gynekologičke ale vraj to nieje urgetne a nemám chodiť keď že situácia je aká je ...A tak sa chcem spýtať či tu niektorá je ktorej to prasklo a čo nasledovalo ďakujem
@nikpa volala som už aj tam a oni vraveli že k obvodnej 😥 ...viem aká je to bolesť mala som to 5 krát a dnes mi to aj prvý krát prasklo a vôbec neviem čo s tým
@marienka9999 neviem co s tým obvodná spraví, no skúste.
@nikpa vlastne k mojej gynekologičke 😅😅 zabudla som sa pardon
Ja som mala.Praskla mi a zahojilo sa to.
@marienka9999 ahoj ja som ju mala pred 14timi rokmi, mala som ju prvykrat. Bola som objednana na operaciu a bohuzial alebo vdaka bohu poaledne sono zistilo, ze som tehu. Cca 4-5mesiaci mi praskla a odvtedy po nej nieje ani chyru ani slychu. Inak dnes v reflexe akurat bolo, ze babe spackali op.bartolinyho zlazy, lebo ze bola operovana v case, ked ju mala zapalenu
@modrykoniicek keď praskla mali ste aj potom ešte hrčku ? Mne to prasklo ale ešte stále ju tam mám a bolí to keď si sadám
@marienka9999 uz to bolo davno, uz si to velmi nepamatam, ja mam aj dost vysoky prah bolesti. Ked to prasklo vtedy ma to dost bolelo a stipalo co si pamatam, hrcku som mala este asi tyzden a samozrejme aj troska bolelo podla toho ako som si sadla. No potom uz som to nerieaila a nemyslela na to a ani som nezbadala kedy to vsetko prestalo
@marienka9999 a nemôže vám to čistiť manžel??
@erickatt ešte nemám manžela len priateľa zatiaľ 😇 a tak ja som si to skúšala aj sama tlačiť ale nič s toho netieklo a čistím si aj betadinom...len sa bojím že keď to poriadne všetko nevide že mi to narastie zas 😥
@marienka9999 au...
@marienka9999 Chvíľku to trvá ale odvtedy sa mi už nikdy neurobila 🙂.
@marienka9999 A vytláčala som si to tak, že som plakala.Ale vyšlo to všetko von.
@modrykoniicek tak teda skúsim aj ja ešte silnejšie
@marienka9999 ja riešim teraz tiez bartolinku, zapálila sa a bojí ako sviňa. Od štvrtka volám gynekológovi, vraj nechoďte k lekárom, vybavujte cez telefón... Až dnes mi konečne zdvihla sestrička, objednala ma za 3 dní, či ešte vydržím nieviem ale povedala mi ze na gynekologickom prijme ma zoberú ked sa to zhorší a ci je to vážne alebo nie tam posúdi doktor. Takže ak máš pocit, že musíš s tým ísť a tvoj gynekológ sa na teba vybodol tak chod na príjem. Je situácia aká je, rozhodnutie je na tebe.