ahojte, absolvovala ste niektorá operáciu pri prolapse maternice alebo posvovej steny ? ak ano tak prosim vas aku, tu co prepláca poisťovňa alebo tu laparoskopicku .
Mozete mi o tom viac napisat. Ci ste mali nejake komplikácie po operácii a podobne . Aka bola cena a kde vam to robili . dakujem velmi moc .
Aj mňa to zaujíma
ahoj, ja som pol roka po operácii prolapsu
@lucka1222 ahoj a ako ti to robili ? A platila si si to sama ci poisťovňa
@malickycervik Neplatila som nič, normálne som mala papier od svojej gynekologičky. Robili mi prednú plastiku s použitím sieťky a teraz nedávno zadnú plastiku. Prvá operácia bola horšia, než som bola fit, trvalo mi to tak mesiac, robili to laparoskopicky. Táto druhá bola vaginálne a cítila som sa fajn už po pár dňoch.
Ahojte, napíšete mi prosím do správy ako sa vôbec dá toto zvladnut? Prečo musí mat žena takéto problémy? Rada behám, cvicim a pravdepodobne mam prolaps maternice, po novom roku sa chystam k dr.. bola som tam mesiac dozadu a nic take mi nepovedala. Az teraz zistujem akysi tlak dole a obcas nieco "vytŕča" tam dole..😔 mam 41 rokov.. bude treba operáciu?
@mimavolar prosim Vas mam ten isty problem po porode :( nejak ste sa posunuli? Mozte mi napisat kludne do spravy, dakujem a drzim palce ak este bojujete
Neodpoviem priamo na otazku, ale skusala si na prolaps gynolaser? Ja mam s nim dobre skusenosti.