Progesterón pred vynechanou menštruáciou

19. sep 2021

Moze vkladanie progesteronu na zaciatku tehotenstva odstranit vodnaty vytok a bolest v krizoch? Mali ste to tak niektora?

ailiba
19. sep 2021

Nie, podľa mňa to je skôr hormónmi a tehotenstvom, ako branim progesteronu.

autor
19. sep 2021

@ailiba stasne ma kazdy vecer bolia krize, neviem si najst ani polohu v ktorej by neboleli. Ale ked posobi v noci a dovecera ten progesteron je to ok nic neboli. Len som hrozne unavena cele dni. Bojim sa aby to neboko zas biochemicke ako nedavno. Takto isto to bolo len som neuzila progesteron vtedy.

ailiba
19. sep 2021

Únava v tehu je úplne normálna... Ja som bola okrem práci, prvý trimester na gauci😆... Ale nevidím dovosld, prečo by bolesť krížov mala byť ovplyvnená progesteronom. Ale kríze ta tiež môžu bolieť. Mňa bolelo na začiatku vsetko🤭... Ale len prvé 2 týždne... Potom to prešlo. Verím, ze to bude aj u teba tak. V každom prípade progesteron ber, keď to robí dobre. Skôr to ma vplyv na špinenie, výtok, nadúvanie... To je bežné.

autor
19. sep 2021

@ailiba aha dakujem krasne. minimalne ten vytok mi pozastavil asi progesteron. Nasadila aom ho az ked som mala slabu druhu ciarocku

ailiba
19. sep 2021

Niet za co. Určite sa neboj toho, že ťa bolia kríze, bruško ako pred MS, aj vytoky bývajú normálne... Ja som mala celé tehu a všetko bolo o. K. Držím palce, aby čiarka silnela🙏👍 (maternica sa prekrvuje, väziva sa roztahuje)

autor
19. sep 2021

@ailiba dakujem velmi pekne, dufam to tento raz vyjde uz 🙂

ailiba
19. sep 2021

Urcite💪😇