Progestanelle200 orálne, či vaginálne?

lyduska13
2. sep 2019

Ahojte,moj lekar mi dnes predpisal tento liek...mam ho uzivat dva krat denne rano a vecer...ale,povedal mi ze ho mam vkladat do posvy...aaaale tento liek je na oralne uzivanie....mate s tym niektora skusenosti??

weja07
2. sep 2019

@lyduska13 ahoj koli čomu Ti bol predpísaný tento liek progesteron?

fialka1318
2. sep 2019

@lyduska13 urcite si ho vkladaj ked ti to povedal 🙂 tieto lieky ako progestanelle alebo progesterone ci utrogestan su velmi tazke na zaludok a dost zle sa travia a velmi malo pomozu ak ho zjes ..ak ho vlozis tak vela z neho sa vstrebe v posve a trocha vytecie ale nerobi to skodu na zaludku 🙂 ja som ho brala na udrzanie tehotenstva a vkladala som 3mesiace 🙂 da sa to zvladnut 🙂

lyduska13
autor
2. sep 2019

Dakujem moc ...bol mi predpisany tiez na udrzanie tehotenstva...doteraz som brala duphaston len dnes mi to gyn zmenil...tak som bola zmatena

fialka1318
2. sep 2019

@lyduska13 kludne si ho vkladaj niekedy to bude neprijemne lebo to vyteka ale vkladanie lepsie pomaha na udrzanie babenka ako prehltanie 🙂 ja som jeden vklad po ivf skusila 5dni prehltat ale tak tazko ako mi bolo na zaludku a ako sa mi tocila hlava a bolo mi z tych liekov zle to bolo neskutocne ☹ lekar na mna potom nakrical ze ked mi to nakazal vkladat musim vkladat ze ked to prehltnem je to obrovske svinstvo na zaludok,tazko to zaludok travi a vela zien sa citi zle ☹ lebo ked vlozis sa toho dost vstrebe a hned je to pri babenku a mu to pomaha ale ked to zjes s tym bojuje zaludok a ze len malo z toho lieku sa dostane tam kde ma a ze pribalove letaky nemame citat 🙂 ale samozrejme som citala aj ja 😀 drzim prsteky nech to pomaha ako ma 🙂

lyduska13
autor
3. sep 2019

@fialka1318 dakujem za radu...o dve som prisla,tak dufam ze toto uz bude stastne...

fialka1318
3. sep 2019

@lyduska13 drzim prsteky a nech sa dari a ste zdravucke obe 🙂 viem ake to je cakat vytuzene preto drzim prsteky najviac ako sa da 🙂 😉

kaci311
17. aug 2023

@fialka1318 prosím vás vkladali ste si progestanelle 100mg alebo 200mg? Ja som dostala včera na pohotovosti 100mg malé tabletky a ja teda neviem či aj tie radšej vkladať aby mi nebolo zle... poraďte prosím