Máte niekto skúsenosti s PROfertil female .Po 15r bludisku 7 IVF neúspešne . Teraz 3 mes kúru PROfertil female . Prosím hľadám skúsenosti komu pomohol s otehotnením koľko ste ho brali.
Nie je mi to trapne lebo na vidim ako si zeny nicia hormonalny system s roznymi chemickymi hormonalnymi tabletkami namiesto toho aby si skusili alternativou pomoct.
Ja som sa pýtala len na skúsenosti s PROfertil female za 15rokov sme si prešli aj akupunktúrou,5 Tibeťanov,Ludmily Mojžišovej cvičením ,byliny od Kopáčovej, Gynex, kokosový olej ,materinská kašička , .... len v nádeji že budeme tehotný no žiaľ teraz skúšam PROfertil female nikto nemáte skúsenosti
ahoj... ja som zacala brat profertil, ako predpripravu a chcela by som sa spytat ci si zacala brat a ake mas skusenosti ?
Dobrý deň,
ja spolupracujem s firmou Forever living products, v rámci Slovenska máme veľmi dobré skúsenosti s otehotnením. Ak vás to bude zaujímať, pozrite si moju stránku:
https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopp...
Môžete mi zavolať na 0918 467 862 alebo ma nájdite na facebooku - Marek Barta, rád vám poradím.