PROfertil female - skúsenosti

kominar
3. jan 2015

Máte niekto skúsenosti s PROfertil female .Po 15r bludisku 7 IVF neúspešne . Teraz 3 mes kúru PROfertil female . Prosím hľadám skúsenosti komu pomohol s otehotnením koľko ste ho brali.

793978
4. jan 2015

Dobrý deň,
ja spolupracujem s firmou Forever living products, v rámci Slovenska máme veľmi dobré skúsenosti s otehotnením. Ak vás to bude zaujímať, pozrite si moju stránku:
https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopp...
Môžete mi zavolať na 0918 467 862 alebo ma nájdite na facebooku - Marek Barta, rád vám poradím.

endzy
4. jan 2015

@793978 nepochopili ste otázku? on sa nepýtal na vaše produkty, nie je vám trápne si tu robiť reklamu?

793978
4. jan 2015

Nie je mi to trapne lebo na vidim ako si zeny nicia hormonalny system s roznymi chemickymi hormonalnymi tabletkami namiesto toho aby si skusili alternativou pomoct.

kominar
autor
4. jan 2015

Ja som sa pýtala len na skúsenosti s PROfertil female za 15rokov sme si prešli aj akupunktúrou,5 Tibeťanov,Ludmily Mojžišovej cvičením ,byliny od Kopáčovej, Gynex, kokosový olej ,materinská kašička , .... len v nádeji že budeme tehotný no žiaľ teraz skúšam PROfertil female nikto nemáte skúsenosti

lestate
13. júl 2015

ahoj... ja som zacala brat profertil, ako predpripravu a chcela by som sa spytat ci si zacala brat a ake mas skusenosti ?

kominar
autor
11. dec 2015

@lestate Ahoj ja keď som brala PROfertil female som mala krásnu ovulku až pri 3 bal zobrala som 9 bal a tehotná nie som.