Problémy s ovuláciou

lienka0220
15. dec 2015

Caute zienky, chcela by som poprosit o radu. Minuly rok som potratila v 5 tyzdni. A odvtedy same problemy. Zacnem asi stym ze ma cistili. Kym dosla prva menstruacia to bolo strasne prisla az o 8 tyzdnov a aj to trvala 10 dni potom dva dni nic a potom dalsich 8 az nakoniec som sla k lekarke a ta mi urcila diagnozu hormonalna porucha. Brala mi aj hormonalny profil samozrejme estrogen a progesteron nizky. Takze mi dala norethisteron na 10 dni. Prvy menzes po nom bol vpohode no ten druhy zas na 18 den som zacala krvacat (neprebehla ovulacia) .. takze zase norethisteron a plus ktomu som zacala brat Inofolic. Brala som ho pol roka (ano buchla som si po vrecku) 😀 ale co clovek pre zdravie neurobi. Vsetko bolo ok az na to ze menzes mi chodil az na 39 den, ale ovulacia prebehla kedze som si merala teplotu a vzdy na 18-20 den sa zvysila niekedy az na 37,4. Minuly mesiac som ho dobrala, a zas to iste na 18 den spinenie ktore preslo a na 31 den prisiel menzes. A teraz znova vcera bol 18 den zacala som spinit hnedy vytok a preslo to az do krvi. Dnes som bola u doktorky a ta urcila ze je to ovulaciu a ze mam tekutinu v maternici a to je naznak toho ze ovulacia prebehla. Bohuzial nejak sa mi tomu nechce verit pretoze som si robila aj ovulacny test a ten vysiel negativny. Prosim vas zienky poradte co robit nech je ta ovulacia presna popripade sa podelte zo skusenostami a mozno spolocne prideme na koren tohto problemu. Buduci rok by sme sa chceli zacat snazilkovat 😊

lienka0220
autor
15. dec 2015

Este pridam ze doktoska mi povedala ze ked to neprejde do konca tyzdna da mi dake tabletky.