Problémy s menštruáciou 5 mesiacov po pôrode

jarmilkajurisova
8. jan 2023

Čaute baby.mala niektorá z vás problémy s na menzesom 5;mesiacov po pôrode?mám to dosť rozhádzané raz o týždeň skôr a teraz neprišla už 8 dni,dik

hilda08
8. jan 2023

@jarmilkajurisova a kojis ci nie?

jarmilkajurisova
autor
8. jan 2023

@hilda08 nekojim

kristinka92
8. jan 2023

ja som to mala vyše roka, ale fakt extrémne raz mi prišla už po 14dnoch, potom zas po 40… gynekológ to iba okomentoval že ma veľa žien ktoré takto po pôrode nevedia “naskočiť” spat hormonálne

jarmilkajurisova
autor
8. jan 2023

@kristinka92 ďakujem za odpoveď .možno je to hormónmi naozaj kojila si v tom čase?ja som prestala keď mala malá tri mesiace

hilda08
8. jan 2023

@jarmilkajurisova u mna trvalo vyse dvoch rokov dokym sa to ustalilo, ale kojila som

kristinka92
8. jan 2023

@jarmilkajurisova kojila som do dvoch mesiacov a vidis aj napriek tomu to bolo hara-kiri 🙂

valeriakadarova
8. jan 2023

@jarmilkajurisova aj ja to isté :( raz mešká 2 týždne, inokedy prídu každé 2 týždne, už čakám kedy sa to ustáli konečne...

jarmilkajurisova
autor
8. jan 2023

@valeriakadarova tiež si po pôrode?ja už sa bojim či niesom vtom

jarmilkajurisova
autor
8. jan 2023

@kristinka92 mohla som otehotnieť 5 mesiacov po porode

jarmilkajurisova
autor
8. jan 2023
valeriakadarova
8. jan 2023

@jarmilkajurisova no ja som po pôrode skoro 4 mesiace... Ale tiež som mala tieto strachy, a išla kupovať test😀 vraj po pôrode trvá kým sa hormóny dajú dokopy, takže hovorím čakám kedy sa umúdria😀

jarmilkajurisova
autor
9. jan 2023

@valeriakadarova kojis ešte?ja som kojila do dvoch mesiacov potom UM.

valeriakadarova
9. jan 2023

@jarmilkajurisova nekojím, ja som kojila malú do mesiaca a odvtedy je na UM

jarmilkajurisova
autor
9. jan 2023

@valeriakadarova už sa bojim či niesom tehotná zasa.pre istotu kúpim ráno test

jarmilkajurisova
autor
9. jan 2023

@valeriakadarova iked manžel si je istý že nemôžem byť trvalo nám rok pokým som otehotnela s malou on je silný diabetik na inzuline 4krat denne

valeriakadarova
9. jan 2023

@jarmilkajurisova ja tomu rozumiem, my sme sa tiež dlho snažili s malou, ale keď má žena v sebe ten stres tak je jedno čo chlap tvrdí😀 ale buď v kľude, určite len nemáš ešte hormóny v pohode, to sa upraví 🙂

jarmilkajurisova
autor
10. jan 2023

@valeriakadarova veď to malej išli aj zúbky skôr x noci prebdených.modlim sa nech niesom.ale test spravím nech som v klude

jarmilkajurisova
autor
10. jan 2023

@valeriakadarova test negatívny😇